Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung klar med Ativ S og Ativ Tab i butikkerne

Samsung klar med Ativ S og Ativ Tab i butikkerne

Samsungs to nye enheder med Windows Phone 8 og Windows 8 lander nu i butikkerne. Produkterne er nu også prissat.

Samsung Ativ S.
Samsung Ativ S.

Siden slutningen af sommeren har der fra tid til anden været omtale af Samsungs produkter Ativ S og Ativ Tab, som er baseret på Microsofts nyeste Windows styresystemer.

Samsung Ativ S kører Windows Phone 8, har 1,5 dual-core processor, 16 GB hukommelse, med mulighed for udvidelse via microSD-kort samt en vægt på 135 gram – hvilket også inkluderer et batteri på 2.300 mAh.

- Mere om Samsung Ativ S

Samsung Ativ Tab.
Samsung Ativ Tab.

Tablet med Windows

Den første Windows-tablet fra Samsung er Ativ Tab. Den kommer med Windows RT, hvilket er tabletudgaven af Windows 8, der kun kan afvikle tabletapplikationer – og ikke almindelige programmer til PC.

Processoren er 1.5 GHz dual-core. Der er 32 GB hukommelse der kan udvides med micro-SD kort. Vægten er på 570 gram. Dertil kommer microHDMI udgang til skærm. Det er også muligt at tilslutte printer og mus til enheden.

Mere om Samsung Ativ Tab

Samsung Ativ S har en vejledende udsalgspris på 4.200 kroner uden abonnement, mens Samsung Ativ Tab ligger omkring 6.000 kroner. Samsung oplyser at begge produkter nu er til salg i butikkerne.

Dagsaktuelle priser på Samsung Ativ S kan se her....

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jakob 18-12-2012 11:29:34

Det er så fedt at se noget konkurrence på "Transformer" markedet. Jeg har været rigtig glad for min TF101 og venter nu på en Transformer Book før jeg endeligt beslutter mig til hvilken "opgradering" jeg skal have.

Kan ikke lade være med at tænke at hvis Apple havde "opfundet" Asus Transformer konceptet så havde de lagt i endnu en sagsøgningskrig med både Samsung og Acer lige nu... Det er så dejligt at nogle firmaer bruger hinandens nyskabelser til yderligere innovation til gavn for alle os forbrugere. Optur!

0 0

Om brug af cookies