Samsung klar med Ativ S og Ativ Tab i butikkerne

Samsungs to nye enheder med Windows Phone 8 og Windows 8 lander nu i butikkerne. Produkterne er nu også prissat.

Samsung klar med Ativ S og Ativ Tab i butikkerne

Siden slutningen af sommeren har der fra tid til anden været omtale af Samsungs produkter Ativ S og Ativ Tab, som er baseret på Microsofts nyeste Windows styresystemer.

Samsung Ativ S kører Windows Phone 8, har 1,5 dual-core processor, 16 GB hukommelse, med mulighed for udvidelse via microSD-kort samt en vægt på 135 gram – hvilket også inkluderer et batteri på 2.300 mAh.

Mere om Samsung Ativ S

Samsung Ativ Tab
Samsung Ativ Tab.

Tablet med Windows

Den første Windows-tablet fra Samsung er Ativ Tab. Den kommer med Windows RT, hvilket er tabletudgaven af Windows 8, der kun kan afvikle tabletapplikationer – og ikke almindelige programmer til PC.

Processoren er 1.5 GHz dual-core. Der er 32 GB hukommelse der kan udvides med micro-SD kort. Vægten er på 570 gram. Dertil kommer microHDMI udgang til skærm. Det er også muligt at tilslutte printer og mus til enheden.

– Mere om Samsung Ativ Tab

Samsung Ativ S har en vejledende udsalgspris på 4.200 kroner uden abonnement, mens Samsung Ativ Tab ligger omkring 6.000 kroner. Samsung oplyser at begge produkter nu er til salg i butikkerne.

Dagsaktuelle priser på Samsung Ativ S kan se her….

Sidste tilføjelse til historien

Emnet er stadig aktuelt. mobilsiden har bragt sagen videre. 4/12/2012 blev sagen bragt videre med artiklen om TIP: Sådan er multibruger-funktionen i Android 4.2 – Næste artikel om temaet finder du her. Se også de seneste nyheder om emnet her.