Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung klar med kombineret hukommelse

Samsung klar med kombineret hukommelse

I stedet for to pakker med hukommelse, så har Samsung slået RAM og lagerplads sammen i et enkelt modul

Smartphones bliver tyndere og tyndere, og så er det med at udnytte pladsen godt. Det hjælper Samsung på med sine nye ePoP-hukommelsespakker, der fylder 40 procent mindre end de tilsvarende pakker, der er delt op i 2.

Læs også: Samsung Galaxy S6-rygte: Kommer til at ligne iPhone 6

Forkortelsen ePoP står for 'embedded package on package' og refererer til de pakker af hukommelse, som Samsung nu har kombineret.

Samsung har formået at få integreret eMMC-hukommelsen, som er lagerpladsen i dette setup, sammen med RAM'en. På den måde eliminerer man et modul, hvis plads altså kan bruges til noget andet.

Læs også: Samsung inviterer: Ny Galaxy om en måned

RAM'en i den nye ePoP-chip er LPDDR3 og har en I/O-hastighed på 1,866Mb/s og understøtter 64-bit, så den er klar til Android Lollipop.

Samsung understreger i sin pressemeddelelse, at den nye chip giver flere designmuligheder på grund af sin lille størrelse, samtidig med at den giver en hurtigere præstation.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

jec 05-02-2015 13:11:24

Det er lige noget som Apple kan blive våde i bukserne over, så mon ikke de allerede har bestilt 100 mio. til 6S sammen med en masser klistermærker med "Samsung inside"

2 0

Om brug af cookies