Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung klar med kombineret hukommelse

Samsung klar med kombineret hukommelse

I stedet for to pakker med hukommelse, så har Samsung slået RAM og lagerplads sammen i et enkelt modul

Smartphones bliver tyndere og tyndere, og så er det med at udnytte pladsen godt. Det hjælper Samsung på med sine nye ePoP-hukommelsespakker, der fylder 40 procent mindre end de tilsvarende pakker, der er delt op i 2.

Læs også: Samsung Galaxy S6-rygte: Kommer til at ligne iPhone 6

Forkortelsen ePoP står for 'embedded package on package' og refererer til de pakker af hukommelse, som Samsung nu har kombineret.

Samsung har formået at få integreret eMMC-hukommelsen, som er lagerpladsen i dette setup, sammen med RAM'en. På den måde eliminerer man et modul, hvis plads altså kan bruges til noget andet.

Læs også: Samsung inviterer: Ny Galaxy om en måned

RAM'en i den nye ePoP-chip er LPDDR3 og har en I/O-hastighed på 1,866Mb/s og understøtter 64-bit, så den er klar til Android Lollipop.

Samsung understreger i sin pressemeddelelse, at den nye chip giver flere designmuligheder på grund af sin lille størrelse, samtidig med at den giver en hurtigere præstation.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

jec 05-02-2015 13:11:24

Det er lige noget som Apple kan blive våde i bukserne over, så mon ikke de allerede har bestilt 100 mio. til 6S sammen med en masser klistermærker med "Samsung inside"

2 0

Om brug af cookies