Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung klar med sammenfoldelig smartphone til januar

Samsung klar med sammenfoldelig smartphone til januar

Til januar kan du folde din smartphone. I hvert fald hvis det står til Samsung, som lige nu arbejder på at realisere en sådan smartphone.

Her er et bud på, hvordan en sammenfoldelig smartphone kan se ud.
Her er et bud på, hvordan en sammenfoldelig smartphone kan se ud.

Hvis du nogensinde har gået med et skørt ønske om at kunne folde din smartphone om skærmen, bliver det rent faktisk snart muligt takket være verdens største smartphoneproduent, Samsung.

Læs også: LG Easy Smart - ny foldelig telefon med touchskærm

Det er en bruger på det kinesiske sociale medie, Weibo, der kan afdække flere nye detaljer om Samsungs sammenfoldelige smartphone, der for første gang blev omtalt helt tilbage til marts måned.

Af brugeren fremgår det, at smartphonen indtil videre går under Project Valley, eller blot Project V. Den sammenfoldelige smartphone testes i øjeblikkeligt både med en Snapdragon 620- og 820-processor, hvor sidstnævnte først kommer på markedet netop næste år.

Læs også: LG: Næsten halvdelen af alle smartphones vil snart kunne bøjes

Sammen med processoren bliver der 3 GB RAM at gøre godt med sammen med muligheden for at indsætte et eksternt microSD-kort - noget der ses sjældnere og sjældnere. Batteriet bliver, ligesom størstedelen af nutidens smartphones, ikke muligt at udskifte.

Det er også givet, at skærmpanelet bliver af AMOLED-typen og med stor garanti Samsungs videreudvikling af denne kaldet Super AMOLED. (S)AMOLED er nemlig den eneste skærmteknologi, der kan bøjes.

Læs også: Samsung: Næste år kan du folde mobilen

I opslaget fremgår også et billede af en sammenfoldelig smartphone, men som dog ikke ser ud til at have nogen nærmere sammenhæng med Project Valley-smartphonen.

Formfaktoren bliver sandsynligvis ifølge GSMArena i stil med en klaptelefon med en sammenhængene skærm, der dækker hele indersiden i sammenklappet tilstand. Der er altså ikke tale om en bøjelig smartphone endnu - det ligger formentlig flere år ude i fremtiden.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies