Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung klar på flere Windows Phone-telefoner

Samsung klar på flere Windows Phone-telefoner

Det er ikke kun Tizen, der skal afhjælpe Samsung afhængighed af Android, her hjælper Windows Phone også

Godt nok ligger Samsung og Microsoft i nogle juridiske kampe lige nu, men det betyder ikke, at det er slut med Windows Phone-telefoner fra koreanerne. Faktisk kan Windows fremover, komme til at spille en større rolle, mens Samsung forsøger at presse Googles Android ud.

En kilde der er en del af projektet, fortæller til Korea Times, at Samsung har oprettet nogle pilotprogrammer, der skal undersøge stabiliteten af Windows Phone 8.1.

Læs også: Microsoft får 5 milliarder af Samsung årligt

Selvom Samsung gerne vil promovere Tizen-operativsystemet, så er det i første omgang på Samsungs smart tv - ikke mobiler. Her vil Windows Phone i teorien kunne gå ind og erstatte Android i både den høje og den lave ende.

Mest sandsynligt er det dog, at det vil blive til det budget-mindede segment, men Samsung vil værdsætte signalværdien af at gøre sig endnu mindre afhængig af Googles Android.

Læs også: Microsoft udfordrer Samsung i retten

Et springende punkt for om Windows Phone vil få en stor plads i Samsungs telefoner er dog netop retssagen med Microsoft. Amerikanerne har sagsøgt Samsung for ikke at betale royalties for de af Microsofts patenter, de bruger.

Samsung mener, at den tidligere aftale med Microsoft blev ugyldig, da Nokia blev købt - dermed ville Samsung og Microsoft bliver direkte konkurrenter, og aftalen kunne i koreanernes øjne rives i stykker.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lasse Øksbro 12-01-2015 11:47:31

Faktisk kan Windows, eller Windows fremover

Så samsung satser kun på windows?

0 0
Steffen M 12-01-2015 12:58:19

Ja - man kan vælge mellem Windows og Windows :-D
Nok en god ide om forfatteren læser korrektur ;-)

0 0

Om brug af cookies