Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung kommer nu med verdens tyndeste mobil

Samsung kommer nu med verdens tyndeste mobil

Den nye Samsung X820 er verdens pt. tyndeste mobil. Tro det eller ej, men mobilen er kun 6,9 mm tyk. Den har indbygget kamera og mp3-afspiller. Vægten er kun 66 gram.

Samsung har netop offentliggjort, at den kommende model X820, vil være den første i en serie med ultratynde mobiler.
Samsung har netop offentliggjort, at den kommende model X820, vil være den første i en serie med ultratynde mobiler.

Samsung har netop offentliggjort, at den kommende model X820, vil være den første i en serie med ultratynde mobiler.

X820 vil blive vist frem for verdenspressen første gang på Sviaz ExpoComm 2006, der holdes fra 10. til 13. maj i Moskva.

Samsungs voksende serie i tynde mobiltelefoner er et led i en aggressiv strategi om, at Samsung skal kunne genkendes hos forbrugerne. Dermed håber producenten at vinde markedsandele fra de andre store mobilproducenter.

Telefonen er udstyret med et 2 megapixel kamera, der er meget let at aktivere på siden af telefonen via en separat knap. X820 er udstyret med en speciel tv- og stereoudgang, som gør det muligt at sætte mobilen til enten anlægget eller tv’et for henholdsvis at afspille musik eller se billeder på fjernsynet

– X820 bliver hurtigt vanedannende og den ligger godt i lommen eller sammen med tegnebogen. Det stærke chassis med glasfiber giver telefonen en ekstrem styrke og elasticitet, samtidig med, at vægten er lav, siger Michael Alström.

X820 understøtter også alle de rigtige lyd-formater som mp3, wma, aac, acc+ og aac+(e). Desuden kan man også få trådløse hovedtelefoner til mobilen (via Bluetooth 2.0). Desværre er det et par af dem med ledning, som ligger i æsken når man køber telefonen.

Denne nye spændende model X820 fra Samsung har flere forskellige spændende funktioner såsom højtalerfunktion og måske endnu bedre nu, hvor ferien nærmer sig, en speciel flytilstand, der gør det muligt, at anvende flere af mobilens funktioner selv om selve gsmradio-funktionen er slukket.

Samsung X820 kommer til Danmark i løbet af tredje kvartal i år.

Specifikationer på Samsung X820

- Vægt: 66 gram
- Tykkelse: 6,9 mm
- Højde og bredde: 113 x 50 mm
- Skærm: 1,9 tommer tft-skærm, 176 x 220 pixels, 262.000 farver.
- Videoformat: MPEG4
- Lydformat: MP3, AAC, AAC+, AAC+(e) og WMA.
- Bluetooth
- USB
- 80 Megabyte indbygget hukommelse

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies