Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung lancerer ekstra børnevenlig tablet

Samsung lancerer ekstra børnevenlig tablet

Ny Samsung-tablet har set dagens lys. Galaxy Tab 3 Kids skiller sig ud med en børnevenlig udgave af Android-styresystemet.

Mange børn har allerede glæde af tablets, men nu satser Samsung på, at kunne gøre oplevelsen endnu bedre med et produkt rettet direkte mod de små poder.

Firmaet har således lanceret Galaxy Tab 3 Kids, som er udstyret med en børnevenlig udgave af Android 4.1 og e-bøger, spil og andre lærerige apps, skriver Engadget.com.

Forældre har ligeledes mulighed for at sætte en timer på brugen af denne tablet. Det vil sige, at den vil blive låst og kræver et password, når den har været i brug i det antal timer, som forældrene har angivet under indstillingerne.

På hardwaresiden kan det nævnes, at der er tale om 7"-skærm (1024 x 600 pixels), 1.2 GHz dual-core processor, 1 GB RAM, 8 GB intern lagerplads (kan udvides via microSD), 3 megapixels-kamera på fronten og 1,3 megapixel-kamera på bagsiden.

Galaxy Tab 3 Kids bliver frigivet i Korea i begyndelsen af september, oplyser Samsung. Derefter følger Kina, Europa, USA, Afrika, Sydamerika og Sydøstasien.

Historien melder ikke noget om prisniveau eller eventuel dansk lancering i den europæiske bølge.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

TF 28-08-2013 18:57:04

Jeg troede det var et billede af den nye galaxy note 3 :-) stor skærm og et typisk samsung plastik design :-)

0 0
hellas7 28-08-2013 23:16:52

det er ikke et billede af den nye galaxy note 3. Det er et billede af Galaxy Tab 3 Kids

0 0
TF 29-08-2013 02:15:00

Og jeg der troede at de mange :-) med sikkerhed ville få folk til at forstå det var ment som en joke, men jeg tog fejl åbenbart :-)

0 0

Om brug af cookies