Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung lancerer Galaxy S7 og S7 edge i en ny farve

Samsung lancerer Galaxy S7 og S7 edge i en ny farve

Fra i dag kan Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 edge købes i den nye farve Pink Gold - i første omgang kun i hjemlandet, men senere i andre lande.

Foto: Samsung.com

Siden Samsung den 21. februar ved Mobile World Congress lancerede Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 edge, har de her i Danmark kunne købes i de tre farver sort (Black Onyx), hvid (White Pearl) og guld (Gold Platinum), mens andre lande også har kunne vælge sølvfarven Silver Titanium.

Hvis ingen af disse nuværende farver falder i din smag, kan det være, at dagens lancering af en ny farve er den, du har gået og ventet på. Samsung skriver nemlig i en pressemeddelelse, at det fra i dag af er muligt at købe Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 edge i farven Pink Gold i hjemlandet Sydkorea. Det er præcis samme farve, som Galaxy S6 edge+ blev lanceret i i Kina i december måned sidste år.

Læs også: Nu kan du købe Samsung Galaxy S7 og S7 edge i 24 karat guld

Om farven skriver Samsung, at ”det er en naturlig farve, der giver en følelse af komfort. Farven glimter og skinner som hvis den er belyst fra indersiden af dens glasoverflade”.

Samsung skriver samtidig, at den nye farve vil komme til flere markeder senere hen, men om det gælder Danmark, vides endnu ikke. Der er ikke andet for end at vente.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies