Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung lancerer Gear Sport og Gear Fit2 Pro

Samsung lancerer Gear Sport og Gear Fit2 Pro

Samsung lancerer to nye smartwatches ved dette års IFA-messe i Berlin. Mød de nye ure Gear Sport og Gear Fit2 Pro.

Foto: Samsung

Som en invitation fra Samsung også lagde op til, er den sydkoreanske producent nu klar med to nye smartwatches, som begge er de perfekte træningspartnere uanset om det gælder svømning, løb, cykling eller dynamiske aktiviteter som dans. De to nye Samsung-wearables går under navnene Gear Sport og Gear Fit2 Pro.

Gear Sport er et lille, tyndt og minimalistisk smartwatch med en 1,2” stor, rund Super AMOLED-skærm. Gear Sport kunne ligne et traditionelt smartwatch, men det er, som navnet også antyder, en fuldgyldig fitnesstracker. Du har alle de klassiske trackingfunktioner såsom GPS/Glonass og pulsmåler.

Læs også: Samsung offentliggør Gear Fit2 Pro ved en fejl

Der gemmer sig desuden et batteri på 300 mAh i det runde ur, mens resten af hardwaren består af en dual-core-processor med en hastighed på 1 GHz, 4 GB lagerplads og 768 MB RAM. Derudover er der mulighed for at udskifte remmen.

Gear Fit2 Pro er Samsungs mere avancerede aktivitetsur, som registrerer løbeture og cykelture med stor nøjagtighed takket være en forbedret GPS-sensor. Her finder du en 1,5” aflang Super OLED-skærm ligesom det normale Gear Fit2. Uret skiller sig yderligere ud ved at skærmen er buet og dermed mere ergonomisk.

Dette ur byder på et 200 mAh batteri, en dual-core-processor på 1 GHz, 4GB lagerplads og 512 MB RAM.

Foto: Samsung

Vandtæt ned til 50 meter og forbedret pulsmåler

Selv om de to ure ser noget forskellige ud, er der flere nyheder, der er fælles for dem begge. Den måske største er, at de er det, der hedder 5 ATM-certificerede. Det betyder, at de kan klare helt ned til 50 meter dybt vand, så du kan praktisk talt tage dem med på en svømmetur overalt. Urene kommer derfor også med en ny app fra Speedo, så du kan tracke din svømning.

Læs også: Træt af dit fitnessabonnement? Glæd dig til denne app

Du finder også forbedrede pulsmålere i begge ure. De er nu i stand til at måle din puls i realtid, ligesom de også kan måle din hvile- og makspuls. Du får dermed et endnu bedre indblik i din kondition.

Samsung er også gået sammen med en række brands, som gør de to produkter endnu mere attraktive for de aktive mennesker. Urene giver nemlig adgang til en håndfuld apps fra amerikanske Under Armour, som står bag blandt andet træningstøj – og senest trackingapps. Du får nemlig følgende apps med i købet: Endomondo, MapMyRun, MyFitnessPal og UA Record. Sidst, men ikke mindst, får du adgang til Spotify Offline.

Foto: Samsung

Pris og tilgængelighed i Danmark

Både Samsung Gear Fit2 Pro og Gear Sport kan snart købes i Danmark. De bliver dog ikke lanceret helt samtidig.

Samsung Gear Fit2 Pro får en dansk vejledende udsalgspris på 1.799 kroner og kan fås farverne sort og rød. Du kan købe uret fra fredag den 15. september, oplyser Samsung Danmark.

Gear Sport bliver noget dyrere med en dansk pris på 2.599 kroner. Uret kommer i farverne sort og blå, og det lander i butikkerne på en endnu ikke fastlagt dato i oktober måned.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies