Samsung lancerer køleskab med gigantisk smartphone

Samsung har det med at finde på mystiske produkter, og et af dem har i disse dage set dagens lys ved CES-messen, der netop nu finder sted i Las Vegas.

Samsung lancerer køleskab med gigantisk smartphone

Samsung har det med til tider at finde på mystiske produkter, og et af dem har i disse dage set dagens lys ved CES-messen, der netop nu finder sted i Las Vegas.

Den sydkoreanske it-gigant har lanceret intet ringere end et smart køleskab med navnet Family Hub Refigerator. Det er dog ikke den helt store nyhed, at Samsung gør de traditionelle hvidevarer smarte og intelligente.

Læs også: Samsung vil styre hjemmet gennem ny applikation

Det er måden, som Samsung denne gang gør det på, til gengæld. I stedet for en lille, håndterbar trykfølsom skærm på omkring de 10”, som før er set, har Samsung i år smækket hvad der mest af alt ligner en forstørret smartphone på den højre køleskabslåge.

Samtidig er der tilføjet hardwareknapper under skærmen på præcis samme måde som de tidlige Android-telefoner, der bl.a. leder tankerne mod en Motorola Moto Droid-smartphone.

Samsung køleskab
Foto: Flickr.com

På de pressefotos, som Android Police har fået fingrene i, ses der intet indhold på den store smartphone-skærm, men hjemmesiden The Verge fandt til gengæld frem til bannere på CES-messen, der viser det smarte køleskab frem.

Her ses forskellige smartphone-apps åben på køleskabets skærm på præcis samme måde som på en smartphone, så der er umiddelbart ikke tale om specialtilpassede apps, men blot en forstørret telefon. Om det så er Android eller Samsungs eget Tizen som styresystem, er svært at sige ud fra billederne.

Prisen og lanceringssteder er endnu ukendte for det smarte køleskab med integreret mega-mobil, da Samsung endnu ikke har udgivet en endelig pressemeddelelse. Den kommer dog formentlig til at ligge i omegnen af 25.000 kroner.

Sidste nye om temaet

Redaktionens fokus på tematikken gik videre. mobilsiden gik videre med historien. 29/12/2015 gik redaktionen videre og fulgte op med et indlæg om Hver anden nye smartphone under juletræet var en iPhone – Læs den her. Se de seneste nyhede om temaet her.