Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung lancerer støjreducerende hovedtelefoner med Note10

Samsung lancerer støjreducerende hovedtelefoner med Note10

De nye hovedtelefoner kan blive en del af en forudbestillingspakke. Også en 20W-trådløs oplader er på vej fra Samsung.

Foto: Winfuture.de

Det vælter ind med rygter omkring Samsungs kommende flagskib, Galaxy Note10. Det er ingen overraskelse, eftersom telefonen efter planen lanceres om små fire uger, onsdag den 7. august.

Læs også: Samsung klar med teaser for Galaxy Note10

Denne gang er det dog ikke selve telefonen, der er nye rygter omkring. Ifølge en af de mest pålidelige Twitter-tipstere, lancerer Samsung nemlig et støjreducerende headset sammen med Galaxy Note10.

Twitter-tipsteren, Roland Quandt, skriver i et såkaldt tweet, at samsung er klar med det nye headset sammen med Galaxy Note10. Om det betyder, at headsettet følger med telefonen eller bliver tilgængeligt som ekstra tilbehør, det melder tweetet intet om. Vi ved dog at Samsung Galaxy Note10 ikke får det famøse 3,5mm jackstik, som ellers var at finde på forgængeren, så det tyder på, at de nye hovedtelefoner bliver trådløse. Roland Quandt påstår dog selv, at headsettet tilsluttes med USB-C. Samsung har før i tiden haft for vane at inkludere tilbehør i forudbestillingspakker, så det kunne også være en mulighed.

Læs også: Samsung Galaxy Note10: Pressebilleder lækket

Rolandt Quandt fortæller også via Twitter, at der kommer en trådløs oplader til Samsung Galaxy Note10, som leverer hele 20W-opladning, og en holder, muligvis til bilen, der leverer 9W-opladning. Vi følger selvfølgelig alle rygterne tæt, og er også på plads, når samsung lancerer det nye flagskib i starten af august.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies