Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung lancerer to nye Level-lydprodukter i Danmark

Samsung lancerer to nye Level-lydprodukter i Danmark

Samsung udvider Level-produktserien med et nyt sæt trådløse hovedtelefoner og en smart gadget til at gøre lyden trådløs.

Samsung lancerer i dag to nye produkter i Level-serien i Danmark, som er to oplagte løsninger, hvis du skal ud for at investere i nyt lydudstyr, som du skal have med på farten.

Læs også: Oxx Caramba: Lommelyd med bund i [TEST]

De to nye produkter i Samsungs relativt nye lydserie går under navnene Level Link og Level On Wireless, og hvis du er blandt de forbrugere, der holder af musik i god kvalitet på farten uden at gå på kompromis med designet, er denne serie som skabt til dig.

Level Link: Giver gammelt udstyr trådløse egenskaber

Det første nye produkt er Level Link, som er en lille, smart dongle til at forvandle almindelige lydprodukter såsom hovedtelefoner, tv og højttalere til trådløse Bluetooth-enheder. I den anden ende kobles Level Link til en eller op til to Bluetooth-enheder, hvor lyden afspilles.

Læs også: Huawei wearables: nyt pynt til håndleddet - og hovedet

På siden af den lille dongle, der måler 54,8 x 19,6 x 9,9 mm, finder du en Send/Modtag-knap, så du kan vælge, hvilken vej signalet skal sendes.

Det gør det blandt andet muligt at se tv på den store skærm, men hvor du i al stilhed modtager lyden i trådløse hovedtelefoner uden at forstyrre andre omkring dig.

Level On Wireless: Trådløs designhovedtelefon

Det andet produkt til dagens danske lancering er den trådløse hovedtelefon, Level On Wireless, som kan ses som en efterfølger til sidste års Level On-hovedtelefon, som altså nu fungerer trådløst.

Hovedtelefonen er udstyret med to runde ørepuder, som sikrer god komfort og samtidig beholder et elegant udseende. Der er indbygget seks mikrofoner, som giver god lydkvalitet ved at sortere udefrakommende støj fra med Active Noise Cancellation-teknologien.

Læs også: Harman Kardon Esquire mini - fin, fiks og praktisk, men dyr [TEST]

I stedet for at finde de enkelte afspilningsenheder frem for at justere lydstyrke og fir at skifte sang, kan du med Level On Wireless gøre det på ydersiden af hovedtelefonen med simple touch-berøringer.

Det giver dig mulighed for at justere lydstyrken, skifte, pause og afspille sange samt benytte dig af S Voice til stemmekommandoer.

Pris og tilgængelighed

De to nye Level-produkter fra Samsung er allerede landet i de danske butikshylder nu. Den smarte omformer, Level Link, kan købes for en vejledende udsalgspris på 549 kroner, mens du for 649 kan få et lille headset oveni.

Læs også: Motorola Moto Hint - trådløst in-ear headset

Level On Wireless-hovedtelefonen kan blive din for en vejledende udsalgspris på 2.199 kroner.

Specifikationer: Level Link

 • Dimensioner (bredde x højde x dybde): 54,8 x 19,6 x 9,9 mm
 • Bluetooth-profil: 3.0
 • Taletid: 6 timer
 • Standbytid: 200 timer
 • Indhold i pakken: Level Link, microUSB-kabel og Aux-kabel

Specifikationer: Level On Wireless

 • Bluetooth-profil: 3.0
 • Taletid: 11 timers tale/lytten med ANC aktiveret, 23 timers tale/lytten med ANC deaktiveret.
 • Indhold i pakken: On-ear-headset, 3,5" mm lydkabel, opbevaringspose og hurtigstartsguide
 • Batteritype: Indbygget batteri (Li-Ion-batteri)
 • Kabeltype: 3,5 mm lydkabel
 • Farve: Black Sapphire
 • Type af øresnegl: On-Ear trådløs headset
 • Drivertype: 40 mm højttalerenhed med dobbeltmembran

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies