Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung lancerer tre forårsnyheder

Samsung lancerer tre forårsnyheder

En mobil med touchscreen, en mobil med fysisk tastatur og en klaptelefon. Samsung er klar med tre nye – men vidt forskellige – mobiler.

De kommende måneder byder på minimum tre nye Samsung-mobiler.

Allerede i løbet af februar kommer Samsungs 18. touchscreen-mobil - den såkaldte M5650. Blandt funktionerne finder man en medieafspiller, en fm-radio og et kamera, der skyder med tre megapixels. M5650 er ligeledes udstyret med Wi-Fi, 3G-understøttelse og direkte links til ni forskellige sociale netværk såsom Facebook og MySpace. Prisen bliver 3700 kroner.

Til marts kommer klaptelefonen E1150 på markedet. Informationen om telefonens specifikationer er sparsom, men Samsung oplyser dog, at batteriet kan holde til 8,5 timers tale eller en måned på standby. Der er ingen 3G-understøttelse, og der er tilsyneladende heller ikke noget kamera. Prisen bliver 890 kroner.

I løbet af april kommer den første model i en ny designserie, som Samsung kalder for Shark. Mobilen har en 2,2" skæm og et fysisk tastatur. Blandt specifikationerne finder man fm-radio, medieafspiller, bluetooth, 3G-understøttelse og et 3,2 megapixels-kamera. Prisen bliver 2750 kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies