Samsung lancerer tre nye Bada-mobiler

Samsung har netop lanceret tre nye smartphones på deres eget styresystem Bada.

Samsung lancerer tre nye Bada-mobiler

Samsung har præsenteret tre nye smartphones med deres eget styresystem Bada. Den første af de tre, Samsung Wave 3, har en 4 tommer AMOLED skærm, og et fem megapixel kamera.

De to andre, Wave M og Wave Y, er begge billigere modeller. Wave M bliver den første model med Samsungs nye chat-funktion, ChatON.

Wave Y har en 3.2 tommer skærm, og kommer til salg i oktober.

Stadig kun få apps

Bada-mobilerne har adgang til Samsung Apps, hvor der for tiden er 13.000 applikationer tilgængelige. Ikke mange, set i forhold til Android Markets mere end 100.000 apps, og App Stores over 300.000 applikationer.

Med Bada vil Samsung blandt andet samle deres portefølje af forskellige produkter, som smartphones, TV, printere og computere med egen platform og applikations-butikken Samsung Apps.

Om de nye Bada-mobiler kommer til Danmark er endnu uvist, men det kan virke usandsynligt, da de danske teleselskaber ikke er synderligt glade for Bada-platformen.

Læs mere:
– Teleselskaberne dømmer Wave og Bada ude
– Teleselskaberne er skeptiske over for Bada 

Flere nyheder om emnet

Næste historie om emnet er også interessant. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 30/8/2011 fulgte redaktionen op med en artikel om Sony Ericsson Xperia Ray – mobil med power (mobiltest) – Historien bringes videre her. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.