Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung lufter nyt design forud for Mobile World Congress

Samsung lufter nyt design forud for Mobile World Congress

’Unpacked 5’ bliver eventet, hvor Samsung løfter sløret for en 5-serie med runde former.

Samsungs inviterer til ’Unpacked 5’ pressemødet den 24. februar og meget tyder på, at den koreanske IT-gigant vil sætte deres nye serie i femte gear.

Selve invitationen indeholder nemlig en række ikoner, som radikalt adskiller sig fra Samsungs nuværende i Touchwiz brugergrænsefladen. Selve ikonerne kredser omkring temaer, som man kender fra Samsungs S-serie, men nu, sparket op i femte. De nye ikoner er minimalistiske, runde og tidssvarende.

Læs også: Samsungs nye touchwiz lækket

Sammenholder man det med tidligere læk, hvor en grundig nyfortolkning af Touchwiz synes at være på trapperne, antyder det, at softwaren til Samsungs femte inkarnation af S-serien, står foran en gennemgribende ansigtsløftning.

De ni nye ikoner omhandler områder hvor vi derfor kan forvente at Samsung vil bringe nye software-features: Speed, Friluftsliv, Nysgerrighed, Sjov, Sociale medier, Mode, Privatliv, Fitness og til sidst, Livet(!).

Lækkede skærmdumps viser det formodede nye look for Samsung telefoner.
Lækkede skærmdumps viser det formodede nye look for Samsung telefoner.
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peder 11-02-2014 15:18:03

Det er fint nok at Samsung præsentere en mobil hvor S-apps er omdrejningspunktet. Men de skal droppe de halvfærdige app-store og filmleje løsninger der er blevet præsenteret i de sidste par generationer af Galaxy serien.

0 0

Om brug af cookies