Samsung lurer på Galaxy S5 i aluminium – og med nyt styresystem

De seneste Galaxy S5-rygter sender Samsung på researchtogt inden for aluminium og magnesium. Derudover er Tizen-styrestemet i spil til det kommende smartphone-flagskib.

Samsung lurer på Galaxy S5 i aluminium – og med nyt styresystem

Det kan være slut med plastikbagsiden på den næste version af den populære Galaxy S-smartphone fra Samsung.

Ifølge International Business Times har elektronikgiganten således sendt folk til Vietnam for at undersøge mulighederne ved aluminium- og magnesium-komponenter i forbindelse med udformningen af Galaxy S5 og andre fremtidige Samsung-mobiler.

Derudover mener rygtesmedene at vide, at der er mulighed for at se Galaxy S5 i to varianter med hensyn til styresystemet. Android vil stadig være bærende, men til gengæld kan det nye Tizen-styresystem, som Samsung har udviklet i samarbejde med Intel, også komme i spil. Man kan dog spekulere i, om en Galaxy S5 med Tizen ikke vil få et andet navn, selvom hardware skulle være nøjagtig den samme.

Ifølge International Business Times har Samsung topchefen Boo-Keun Yoon medgivet, at firmaet har tænkt sig at bruge Tizen til at forbinde alle deres produkter, hvilket i så fald inkluderer mobiler og tablets.

Læs også:

– Samsung udbyder 4 millioner dollars til at fylde apps i Tizen app store
– Samsung BADA afløses af Tizen