Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung må ikke se iPhone 5 og iPad 3

Samsung må ikke se iPhone 5 og iPad 3

Kamphanerne Samsung og Apple har udkæmpet endnu et slag i retssalen, og Apple vil ikke vise Samsung hverken iPhone 5 eller iPad 3.

Som vi tidligere har skrevet her på Mobilsiden.dk, så er Samsung og Apple røget i totterne på hinanden. Apple beskylder Samsung for patentbrud, fordi Samsung Galaxy Tab og Galaxy S, efter Apples mening, ligner Apples patenterede design alt for meget.

I den verserende retssag er det lykkedes Apple og deres advokater at få adgang til endnu ikke udgivne Samsung produkter. Apple havde krævet adgang til de kommende produkter, da disse ifølge Apple også overtrådte Apples patenterede design.

Samsung svar kom prompte med krav om, at Apple skal fremvise iPhone 5 og iPad 3, da disse produkter efter Samsung mening muligvis overtræder flere af Samsung patenter.

Apple afviser, at udlevere iPhone 5 og iPad 3, da selskabet ikke har offentliggjort planer om sådanne apparater.

Kilde: MobileBurn

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

carsten guldhammer 03-04-2012 13:15:24

det er ihvertfald ikke det etiske der pynter på appel, efter som vi så i nyhedderne i sidste uge at deres ragelse bliver fremstillet under slaveforhold uden ordenlig løn og arbejdsforhold og uden ordenlige moralske etiske tanker

men med de tårnhøje priser som der tages for deres ragelse så er der naturligvis heller ikke nok penge til ordenlig løn til de folk der sidder og laver det

0 0
Steffen 23-06-2011 09:58:59

gang på gang på gang at se folk går efter manden i stedet for bolden!
"Vi formoder at jeres kommende produkt som vi INTET aner om, overtræder vores patenter - vis os dem!" Der er intet juridisk substans i den påstand og der er tale om et skråplan hvis virksomheder kan få adgang til forretningshemmeligheder ud fra en formodning som de ingen mulighed har for at sandsynliggøre.

Udover det er det faktuelt forkert at Apple tabte en sag til Nokia, de indgik forlig uden om retten hvilket bestemt tyder på at Nokia havde noget at have deres sagsanlæg i, men det er forkert at sige at Apple tabte sagen.

Hvorvidt Samsung har krænket Apple's patenter skal jeg ikke gøre mig klog på, jeg aner ikke hvilke dele af deres design de har patenteret og hvilke punkter de præcis mener Samsung har overtrådt, men det skulle ikke komme bag på mig hvis Apple bare igen er på tværs - hvilket de nemlig rigtig tit er, men ligesom noget kunne tyde på at Nokia havde noget at have deres sag i, så kunne noget også tyde på at Apple har det, siden de trods alt har en dommers ord for at de har "ret".

0 0
Nygaard 20-06-2011 10:54:03

Og samtidigt har de lige tabt en sag til Nokia, hvor Apple brød 10 patenter og "glemte" at betale Nokia royalties for brugen af dem.....

0 0
19-06-2011 10:38:29

"Apple afviser, at udlevere iPhone 5 og iPad 3, da selskabet ikke har offentliggjort planer om sådanne apparater"

Nej der er vel ingen der forventer en iPad 3 og iPhone 5 :-D

0 0
Zeb 20-06-2011 10:08:49

Det er da et lamt argument af Apple. Med mindre de kan bevise at de helt har stoppet udviklingen af nye tablets eller smartphones, så er navnet jo underordnet.

Men det passer naturligvis meget dårligt ind i Apples kram med at offentliggøre nye produkter ved en stort anlagt keynote, hvor de får hyped alle verdens medier op i det røde felt.

I øvrigt er søgsmålet latterligt. De har udvidet det til også at gælde Nexus telefonerne nu. Men de ligner i hvert fald ikke en iPhone, og de har heller ikke touchwiz, som var dét det oprindelige søgsmål var imod så vidt jeg ved (ikon udformning osv).

Jeg tror Apple får svært ved at vinde den her sag. Jeg håber det. Det klæder ikke noget firma at være patent-trolls i den grad, og slet ikke et som i forvejen forsøger at tvinge fascistisk kontrol og tilhørende tankegang ned over sine kunder. Hvad med at Apple vendte tilbage til det de var engang? Et innovativt selskab der koncentrerede sig om det æstetiske og lavede produkter der var hundedyre, og mest for et fåtal af dedikerede fans.

Nu er innovationen røget i baggrunden (selvom den dog stadig er der), og de er generelt blevet langt værre en Microsoft nogensinde var, på trods af at de stadig ikke sidder på størstedelen af markedet for stationære og laptops.

0 0
David 19-06-2011 11:38:07

Nej.. det ville være underligt. Jeg forventer, som de fleste andre, at Apple laver en iDroid næste gang. Så det giver ingen mening at ville se iPhone 5..

0 0

Om brug af cookies