Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung måske på vej med app til livet

Samsung måske på vej med app til livet

Samsung udvikler en app der registrer alt du gør og laver det til en dagbog over dit liv, Google vil sikkert stoppe udviklingen.

Samsungs Life Times. Er det en app du gerne vil downloade?
Samsungs Life Times. Er det en app du gerne vil downloade?

Vi har set en tendens i smartphoneverdenen, hvor der kommer flere og flere apps, som indsamler forskellige informationer om, hvor du er henne og hvad du laver. Nokia har fremvist deres version med ”Storyteller” og Samsung har en tilsvarende app, der hedder "Story Album". De to apps gør det muligt at lave en historie ud af dine billeder, da de to apps registrer hvor og hvornår billedet er taget. Det er gode apps, hvis man vil fortælle venner og familie om en ferie eller forretningsrejse.

Fansiden SamMobile kan dog vise et billede fra en app, der går skridtet videre og ikke kun registrerer billeder, lokation og tidspunkt, men også opkald, beskeder og andet. App’en skulle efter sigende hedde Life Times og skal derfor være virke lidt som en autogenereret dagbog.

Det er dog lidt pudsigt at Samsung er i gang med sådan en app, for Google vil gerne have, at Samsung ikke bruger tid på at udvikle og promovere egne apps.

Hvad siger du, kunne du være interesseret i en app der viser, hvad du har lavet igennem livet?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

TF 31-01-2014 14:09:29

Nej tak jeg har en hukommelse :-)

2 4

Om brug af cookies