Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung mistede 25 milliarder i juni

Samsung mistede 25 milliarder i juni

Svigtende salg af topmodellen Samsung Galaxy S4 er angiveligt årsagen til et værditab på 25 milliarder for koreanske Samsung.

Samsung mistede 25 milliarder i værdi i juni måned, efter et skuffende salg af den nyeste topmodel Samsung Galaxy S4.

Det er investorernes forventninger, der ikke er blevet indfriet, som er årsagen til det store værditab. Et værditab, der er så stort, at det svarer til værdien af hele Sony Corp.

Samsung, der sælger næsten hver tredje mobiltelefon på markedet, gik ned med 10,8 procent, da JPMorgen Chase & Co og Morgan Stanley sænkede forventningerne til Samsungs salg, skriver Bloomberg.

Producenterne lider under, at forbrugerne holder igen med at investere i nye smartphones, som de ikke anser for innovative.

Nogenlunde det samme skete for Apple, der faldt med 9,4 procent efter præsentationen af iPhone 5.

Forbrugerne ser ingen grundt til købe S4, da der ikke er nogen stor forskel i forhold til den tidligere model”, siger Oh Sang Woo, analytiker ved Leading Investment & Securities i Seoul og fortsætter: ”Kinesiske selskaber bliver en større trussel mod Samsung, en nogen anden spiller på markedet”.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter Frederiksen 03-07-2013 12:28:47

Despite reports (which were denied) of Samsung cutting down orders for Galaxy S4 parts, the company's flagship is selling very well – Yonhap News is reporting that the tech giant had shipped 20 million units by the end of June. The Galaxy S4 hit the 10 million mark in late May, so it appears the demand isn't slowing down at all.

http://goo.gl/1vAkx

0 0
Tommy 02-07-2013 00:25:15

De er alle sammen ens, flad og med større og for stor display.. ingen kreativitet danskerens favoritter HTC og samsung....
Nej da, hvor blev keyboardet af.. hvor blev Lapdocken af. så kom noget så kedelig som tabletten en forvokset mobil uden mobil indmad..igen fald, og uden fantasi.. mest til børn.

Hvor er PRO udstyret..... noget som kan bruges ordenlig.. og nu mener jeg ikke Vandtæt, hvilket igen ikke giver nogen mening, for andre end dem under 7år som skal finde en bedste og største vandpyt, og droppe sin 5000kr. mobil i.

0 0
Dade 01-07-2013 15:37:44

når der næsten går et år imellem deres Galaxy S, så har folk jo os store forventninger til der kommer noget byt og kraftiger og mere waoo effekt men den udeblev bare releasen af S4 som burde kaldes S3.5 istedet da det bare var mere af det samme.

0 0
chris 01-07-2013 16:36:54

Ja og når nu deres andre "Android" konkurenter er begyndt at lave ret spændende telefoner ja skal skal det jo kunne ses på salget.

Hvor er jeg glad for denne øget konkurence :) for det betyder jo bare at producenterne skal lave endnu bedre mobiler

0 0
Dade 01-07-2013 20:28:43

ja det ka fx sespå HTC, denne gang de er med HTC One gået væk fra hvad men ellers altid har set fra dem af som Desire, Wildfire, One S/X gummi telefoner med runde kanter og prøvet at lave noget nyt og mere spændene

0 0

Om brug af cookies