Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung: Næste år kan du folde mobilen

Samsung: Næste år kan du folde mobilen

2016 kan blive året, hvor mobiler, der kan foldes, for alvor kommer på markedet. I hvert fald hvis det står til Samsung.

En smartphone, der kan foldes fuldstændigt, er tilsyneladende ikke så langt ude i fremtiden, som man umiddelbart skulle gå og tro.

Sådan lyder forudsigelsen i hvert fald Samsung, hvor man er ganske optimistiske og mener, at 2016 bliver året med smartphones, der kan foldes.

Læs også: Samsung vil folde din tablet næste år

”Industrien er af den opfattelse, at kommercialiseringen af foldbare smartphones vil blive mulig i 2016,” udtaler en anonym funktionær hos Samsung Display til avisen Business Korea.

Samsung, og ikke mindst LG, har ad flere omgang bevist, at teknologien til bøjelige skærmpaneler allerede er klar, men forbrugerne har stadig til gode at se, hvordan udfordringen med det resterende komponenter såsom batteri, processor og kamera skal takles for at opnå en smartphone, der kan foldes.

Læs også: Fremtid: Fleksible skærme giver fleksible telefoner

Samsung har ifølge Digital Trends lovet at være klar med en smartphone i 2015, der kan bøjes, men der er endnu intet nyt på den front. Om det er har været den kurvede skærm i Galaxy S6 Edge, man har ment dengang, er ikke til at vide. Der er trods alt stadig 9 måneder endnu at løbe på.

Du skal formentlig ikke forvente at kunne folde næste års Samsung-smartphone på kryds og tværs, men måske er der blot tale om et stort skridt i den rigtige retning med en meget fleksibel smartphone i stil med LG G Flex 2. Det kan kun tiden vise.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Da Nizzel 25-03-2015 12:04:14

Jeg kan ikke lige se hvordan det vil gavne smartphone markedet særlig meget. Men en fleksible skærm som kan spændes om armen som et forvokset smartwarch, ser jeg en masse fremtid i.

3 0
N 25-03-2015 12:27:36

Det kunne jo være en sammensmeltning a la nokia's sindsygt fede fremtids concept fra 2008.
http://www.youtube.com/watch?v=IX-gTobCJHs

2 0
Om brug af cookies