Samsung Note 4 udsat for bøjetesten

Samsungs kommende top-phablet, Galaxy Note 4, får samme hårdhændede behandling som Apples iPhone 6 Plus. Konklusion: ja, den bøjer også.

Samsung Note 4 udsat for bøjetesten

Det skabte højt-trendende Twitter-bølger da Apples nye darling, iPhone 6 Plus, viste svaghedstegn under fysisk pres. Hele affæren bredte sig viralt da YouTube-bloggeren Unbox Therapy bøjede stormobilen med de bare næver. Hashtag #bendgate blev til, og Apple har siden forsvaret deres design.

Læs også: Samsung Galaxy Note 4 – Stadig den største [FØRSTE KIG]

Nu flexer Lewis Hilsenteger fra Unbox Therapy igen en topmobil. Denne gang er det Samsungs forsvarende hersker blandt phablets der udsættes for hårdhændet bøje-test.

Ja, den bøjer

Samsung Galaxy Note 4 er den koreanske gigants ypperste indenfor mobiltelefoni, men i modsætning til forgængerne, indgår der nu også aluminium i konstruktionen.

Læs også: Samsung Galaxy Note 4 først til november

Under Lewis Hilsentegers seneste test lider Samsungs nye Note samme skæbne
Hilsenteger pointerer dog, at Samsung Note 4 ikke deformeres nær så meget som iPhone 6 Plus: ”det er ikke nær så voldsomt som hos iPhone 6 plus, men sjovt nok bøjer den nøjagtig samme sted som på iPhonen: lige under volumenknapperne

Det lykkedes samtidig for at Lewis at rette Note 4 ud igen efter den hårdhænde behandling.

Plast er bedst – til bøjetests

Den nye video rejser endnu en gang spørgsmål ved aluminium som materiale til smartphones, for forgængeren til Note 4, som udelukkende består af plast, kan bøjes og vrides endnu hårdere uden at få synlige, permanente skader.

Hos Anandtech.com er argumenterne for metal og plast sat op mod hinanden. Konklusionen er ikke entydig, aluminium og plast besidder forskellige kvaliteter og ulemper som skal sættes op mod hinanden.

Se også: Så meget bøjer de forskellige topmobiler

Anandtech pointerer at aluminium er bedst til at beskytte interne komponenter mod varme og er bedre til at modstå ridser og stød. Ulempen er dog, at det er dyrere at fremstille.

Plast derimod, besidder klare fordele da det ikke blokerer for antennens signal. Samtidig kan plast deformeres og rette sig selv ud uden at lide skade. Kosmetisk er plast også modstandsdygtig overfor ridser da det kan indfarves, og ridser bliver mindre tydelige.

Hvad der er bedst i din mobil afhænger derfor hvad der er vigtigst for dig. Men en ting er sikkert, plast er bedst til bøjetests.

Mere nyt om emnet

Interessen for temaet fortsatte. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 9/10/2014 rettede vi nyt fokus på sagen med en ny vinkel på Nye billeder kommer helt tæt på den kommende iPadKlik her for at læse artiklen.. Tjek også seneste nyt om temaet her.