Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Note 5 og S6 Edge+: Her er de første pressefotos

Samsung Note 5 og S6 Edge+: Her er de første pressefotos

Officielle fotos af Samsungs to kommende topmobiler er lækkede. Se dem her.

Samsungs Note er stormobilen der kickstartede trenden mod stadigt større skærme. Det er snart fem år siden den oprindelig Note blev til, og femte generation står nu for døren, i to varianter: den digitale notesblok Note 5 med pen, og S6 Edge + som puster Samsungs anmelderdarling, S6 Edge, til storformat.

Allerede sidste uge kom de første fotolæk af Samsungs to kommende superstjerner, men denne gang er det notoriske EVLeaks der tweeter de første pressefotos af de to sydkoreanske mobiler.

Billederne bekræfter at begge telefoner vil være stormobiler der trækker heftigt på S6-telefonernes glas og aludesign. Det bliver kun Note 5 som vil have penfunktioner, mens S6 Edge+ vil arve de buede kanter fra sin lillebror.

Læs også: Samsung bekræfter: Inviterer til Unpacked-event om to uger

Topydelse og biograflærred

Fælles for de to telefoner bliver hidtil uset ydelse i storformat. Mekanikken varetages af en særligt tunet variant af den lynhurtige processor i Galaxy S6, Exynos 5422. Skærmen vil brede sig over 5,7 tommer og vil, med en Quad HD-opløsning, tilfredsstille selv de mest skarpsynede.

Mest bemærkelsesværdige fremskridt lader til at blive på batterifronten, hvor et løft fra 3.220 mAh til 4.100 mAh ser ud til at være på tapetet. Det vil betyde en fremgang på 27 procent og delvist opveje at batteriet ikke længere kan udskiftes og at micro-SD kort ikke længere understøttes.

Snart i butikkerne

Føler du dig lokket af de imponerende specifikationer og det nydelige design, vil du ikke behøve at vente længe på de to nye stjerner.

Præsentationen vil foregå ved Samsungs ’Unpacked’-event i New York den 13. august, med en forventet debut på butikshylderne den 23. august.

Se også: Første rigtige billeder af Samsung Galaxy Note 5 ude

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies