Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung: ny skærm for en plovmand

Samsung: ny skærm for en plovmand

Skulle du være så uheldig at splintre skærmen på din Samsung telefon, er Samsungs nye tilbud lige noget for dig.

Det kan være dyrt at knuse displayet på ens telefon, for reparationer kan løbe op i flere tusinde kroner. Ejer du en nyere Samsung telefon, og kan du slå et smut forbi indre København har Samsungs Service Point der et godt tilbud for resten af året.

En talskvinde for Samsung Danmark, proklamerer på deres facebook-side at skærm-reparationer vil blive udført til kun 500 kroner. Tilbudet gælder resten af året ud, men kun for reparationer der kan foretages på stedet.

Læs også: Vi gider ikke at fikse mobilen - selv når det er gratis

Der tages forbehold for at det ikke er alle Samsung telefoner der kan serviceres på stedet, da reservedele til mobilen skal være på lager. Populære Samsung telefoner, som Galaxy S3, S4, S5 samt Note 2 og 3, er dog alle inkluderet i tilbuddet.

Samsung Service Point kan findes ved Amagertorv 3, overfor Storkespringvandet. Hvis indre København er for langt væk, kan du altid besøge mobilpriser.dks reparations-service, for at finde det billigste værksted i nærheden af dig.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Morten Jensen 14-11-2014 08:40:35

Gælder det også, hvis man kun har behov for at få udskiftet glasset? :-)
Fik konens Galaxy S4 reparareret hos MyTrendyPhone sidste år, men der gik ikke lang tid før det nye glas begyndte at revne ved normalt brug.

0 0
Thomas Ulvedal 14-11-2014 10:29:11

Jeg vil anbefale dig, at prøve at kontakte dem. Normalt kan man vist ikke udelukkende skifte glasset på en Galaxy S4 men man skal have skiftet hele frontrammen - men det ved værkstedet meget mere om end jeg :-)

Mvh
Thomas Ulvedal
Mobilsiden.dk

3 0

Om brug af cookies