Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung og LG lancerer telefon med plads til tre sim kort

Samsung og LG lancerer telefon med plads til tre sim kort

To sim kort er ikke nok til de brasilianske kunder, LG og Samsung lancerer derfor en telefon med plads til tre sim kort i Brasilien.

Der har længe været telefoner på markedet som understøtter to sim kort, men i Brasilien er der angiveligt behov for telefoner som har ikke mindre end tre sim kort.

LG annoncerede i starten af denne måned deres LG Optimus L1 II Tri, med plads til tre kort kan man altså skifte mellem tre forskellige operatører ved at trykke på en dedikeret knap. Modellen leveres med en tre tommer skærm med opløsning på 240*320 pixels, 1 GHz processor, 512 MB RAM, 1540 mAh batteri, 4 GB hukommelse og et kamera på to megapixel.

Nu er Samsung også hoppet med på vognen og lancerer Galaxy Star Trios med 3,14 tommer skæm, der ud over er specifikationerne magen til LG-modellen, dog med et lidt mindre batteri på 1300 mAh.

LG modellen kan fås for 127 dollars (knap 700 kroner) og Samsungs model koster 165 dollars (knap 900 kroner). Det er relativt dyrt hvis man kun ser på specifikationerne, men folk der har behov for tre sim kort har trods alt ikke alverdens muligheder.

Det vides ikke om hverken LG eller Samsung har planer om at lancere mobilerne i andre lande.

Kilde: Intomobile

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies