Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung og MasterCard bringer Samsung Pay til Europa

Samsung og MasterCard bringer Samsung Pay til Europa

Samsung Pay bliver en realitet i Europa med hjælp fra betalingsgiganten, MasterCard, så du ubesværet og lynhurtigt kan betale med din Samsung-mobil.

Samsung Pay kommer til Europa med hjælp fra MasterCard.
Samsung Pay kommer til Europa med hjælp fra MasterCard.

Samsung er på jagt efter markedsandele for mobilbetaling med sin pendant til Apple Pay med det ganske sigende navn, Samsung Pay.

Først startede den nye betalingstjeneste ud i hjemlandet, Sydkorea, og nu oplyser MasterCard i en pressemeddelelse, at man sammen med Samsung indtager Europa.

Læs også: McDonald's klar med MobilePay-betaling i alle restauranter

Det betyder, at du i fremtiden kan koble dit MasterCard med eksempelvis din Samsung Galaxy S6. Når du så er i danske supermarkeder og skal betale for dine dagligvarer, skal du blot holde telefonen foran terminalen. Efter ganske få sekunder er købet gennemført.

Det kan lade sig gøre, fordi Samsung Pay benytter NFC-forbindelsesteknologien til at parre din Samsung-smartphone sammen med kortterminalerne - lige som Danske Banks MobilePay kan det.

Læs også: Ny iZettle-kortlæser understøtter Apple Pay-betaling

"Samsung Pay er glade for at samarbejde med MasterCard for at tilbyde en simpel og sikker oplevelse med mobilbetaling, der åbner op for en bredere modtagelse ved butikker til MasterCard-kortindehavere og udstedere i Europa,” siger vicedirektør for Samsung Electronics og global leder for Samsung Pay, Injong Rhee.

Samsung Pay er under udrulning i Sydkorea og USA denne sommer, og netop nu arbejder den sydkoreanske it-gigant sammen med banker og samarbejdspartnere på at udbrede betalingsløsningen her til Europa uden dog at nævne noget om hvornår og i hvilke lande.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies