Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung opdaterer Galaxy S III

Samsung opdaterer Galaxy S III

Samsung har udsendt en opdatering til Galaxy S III der blandt andet giver stabilitets-forbedringer.

Galaxy S III har fået opdatering - se Build-nummer (Foto: Daniel)
Galaxy S III har fået opdatering - se Build-nummer (Foto: Daniel)

Samsung har fra slutningen af sidste uge af udsendt en opdatering til deres topmodel, Galaxy S III. Der er dog ikke tale om en Android opdatering – her er den nyeste version til Galaxy S III fortsat Android 4.1.2 Jelly Bean.

 - Galaxy S III får ny Android og funktioner fra Note II

Opdateringen byder på stabilitets-forbedringer, samt den skulle løse et batteriproblem.

Hvornår du modtager eller har modtaget opdateringen på din telefon kan være operatørafhængigt.

Der er dog nogle brugere, som skriver de har oplevet telefonen har haft problemer, med at genkende kontakter efter opdateringen.

Har du opdateret din Galaxy S III – og eventuelt oplevet problemet med kontakter efterfølgende? Skriv i kommentarfeltet herunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Per 17-03-2013 09:59:50

Hey jeg har lige modtaget en ny opdatering her til morges til min Galaxy S3 JZ054K.I9300XXEMB5

Her på siden kan du læse lidt om de nye ting..

http://www.teamandroid.com/2013/03/07/i9300xxemb5-android-412-jelly-bean-official-firmware-download-samsung-galaxy-s-iii-i9300/

0 0
gøjser 14-02-2013 14:15:07

Har oplevet 2 gange siden opdateringen at den får Windows syndromet hvor alting lige pludselig hænger helt enormt uden at processoren på nogen måde er fuldt belastet. Tryk på en tast og reaktionen kommer 10 sekunder senere...
Har ikke bemærket nogle forbedringer.
Er i det hele taget ved at blive godt irriteret over de mange små fejl man opdager ved telefonen gennem længere tids brug.
En ting som f.eks. oplåsning af telefonen (jeg bruger låse mønster) bevirker ofte at der efter oplåsning kortvarigt vises et forstørret udsnit af låseskærmen. Det ligner pis!
Gider grundlæggende ikke iOS, men overvejer kraftigt snart at skifte til iphone i stedet, for at få en mere flydende og gennemført brugerflade.
Noget andet er byggekvaliteten. S3 elendige plast ramme får alt for nemt buler og malingen skaller af. Bagcoveret udvikler også små revner/årer. Igen, det ligner pis!
Jeg elsker alle telefonens funktioner og ægteskabet mellem android og samsungs egne funktionaliteter, men for helvede alle de småfejl...

Desværre skal man nok ikke forvente at samsung bruger længere tid på at udvikle et mere gennemført og solidt produkt, i stedet for at spytte halvfærdige ting ud hvert år, da de så ikke får lov at skumme fløden nær så ofte. De laver samme fejl som HTC.

0 0
Muri 13-02-2013 19:13:53

Michael A
Generelt med opdateringer, lav en nulstilling inden en opdatering, der er så meget der spiller ind, når telefonen bliver ustabil efter opdatering. Dårlig skrevne App hentet fra Play Butik, ikke kompatible app til nyeste version af Android system, fejl ved indlæsning af backup osv. Tilbage til min første android telefon (HTC Desire), har jeg også haft problemer med ustabilitet på android system efter update. Lige siden den dag har jeg valgt at nulstille telefonen inden en update. Jeg har aldrig haft noget problem, når jeg har benyttet denne metode. Har nu S2 netop opdateret 4.1.2

0 0
Michael A 14-02-2013 10:05:57

Tak for info :-)
Jeg benytter faktisk altid netop denne metode (selvom det ikke burde være nødvendig), så det er ikke det der er problemet i dette tilfælde. Samtidig har jeg en S2 som arbejdsmobil, og den kører helt problemfri, både før og efter update. Til gengæld var den et mareridt at opdatere gennem Kies, da det endte med adskillige mislykkedes forsøg og genstarter af PC. Kies sucks!!!

0 0
Tobias Nordahl 13-02-2013 14:53:17

S3 har efter sigende også fået opdatering til 4.1.2, med det samme UI som S3. Har ikke selv testet det, men har hørt fra to bekendte at det bare spiller.

Jeg har ikke opdateret min egen S3'er endnu. Jeg er træt af de småfejl der kommer med ind imellem - Derfor venter jeg lidt og ser hvad folk skriver om den.

0 0
Michael A 13-02-2013 14:06:00

Jeg døjer med at lyden periodisk er muted ved både opkald og besvarelse. Det er ikke et enkeltstående tilfælde, da både familie og kolleger også jævnligt oplever denne fejl med deres SG-S3. Opdateringen løste desværre ikke problemet.
Derimod er der siden opdateringen opstået nye problemer. Ved valg af kamera fra låseskærmen stopper kamerafunktionen. Denne fejl er også periodisk men optræder dog knap så ofte.
Stabilitets mæssigt er jeg ikke imponeret over Samsungs "topmodel". Desværre...

0 0
lasse 13-02-2013 13:18:48

Opdaterede min igår morges
Virker uden problemet

0 0
jeff 13-02-2013 11:11:33

Igår nat var der en opdatering til min sgs2 opdaterede den og kiggede ind i om enheden der stod 4,1,2 det fungere perfekt.

0 0

Om brug af cookies