Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung opdaterer Gear Fit med vigtig funktion

Samsung opdaterer Gear Fit med vigtig funktion

Forud for den globale lancering af Samsungs nye produkt-lineup, har de nu opdateret Gear Fit med en vigtig funktion.

Verden blev først præsenteret for Samsung Gear Fit - nyt wearable fra Samsung til Mobile World Congress i Barcalona, Spanien. Produktet, der sammen med Galaxy S5 og Gear 2/Gear 2 Neo, bliver offentlig tilgængelig d. 11. april tyder på at være yderst interessant. 

Samsung Galaxy S5 anmeldelse: S-serien når nye højder [TEST]

Vi ved allerede, at Gear Fit fra Samsung trækkes hverken af Tizen eller Android. Det betyder også, som vi tidligere har nævnt, at det ikke bliver muligt for 3. partsudviklere at lave software til Samsungs nye wearable. 

Lækket: S-Circle fra Samsung kan være en billig fitness-wearable

Billederne vi hidtil har set af den smukke gadget til løbeturen, har dog alle peget på en uheldig fejl. Skærmen har nemlig været horisontal orienteret, hvilket umuligt kan være optimalt til et armbånd der aflæses som et armbåndsur. 

Samsung poster “hands-on” videoer af både Galaxy S5, Gear 2 og Gear Fit

Det ser det nu ud til at Samsung har rettet, så man istedet kan vælge en vertikal orientering. Funktionens eksistens bekræftes af en udstillingsmodel fra en Samsung-butik i Syd-Korea. Det skriver Sammobile

Samsung Galaxy S5: Det store billedgalleri

Om funktionen bliver tilgængelig globalt kan vi naturligvis ikke garantere, da intet er udmeldt fra Samsung selv. Dog kan vi ikke se, hvorfor Samsung ikke skulle gøre funktionen tilgængelig for alle. 

Samsung Gear Solo telefon-ur rygtes

Er du sulten efter Samsungs nye fitness-armbånd, eller har du et andet i kikkerten? 

Kilde: Sammobile

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Christian 09-04-2014 10:02:29

Hej @Mobilsiden / @Morten Rank
Jeg har tidligere efterspurgt, om i kan lave en sammenligning af alle de smartband / sports armbånd der efterhånden er på markedet?

4 0

Om brug af cookies