Samsung-patent: Et smartwatch med dobbeltdisplay

Samsung nytænker smarturet med et display der løber og bevæger sig rundt om uret.

Samsung-patent: Et smartwatch med dobbeltdisplay

Et display er åbenbart ikke nok til håndleddet. I et nyt patent indløst af tech-giganten, ses det, hvordan Samsung har i sinde at integrere et ekstra display omkring den beskedne plads i eksisterende smartwatches. Det skriver PatentlyMobile.com.

I patentansøgningen til det amerikanske patentkontor, USPTO, ses et cirkulært smartwatch omgivet af en tynd skærmstribe, sandsynligvis et fleksibelt OLED-display.

I dokumentet beskriver Samsung den information som den ekstra skræm vil byde på. Her nævnes at ’simpel info’ såsom vejrinfo, vise hvilken musik der afspilles eller dagens dato.

Se også:  Android Wear 2.0 ude: Se hvornår dit smartwatch får det

Det krumme display vil kun drejes med op til 90 grader.

Kan også drejes

Det ekstra display kan givetvis finde vej til et kommende Gear-produkt, såsom et Gear S4 eller S5. Som med de fleste patentansøgninger, bliver mange ikke ført ud i livet mens der for andre patenter kan gå årevis før de nytænkende designs materialiseres.

Skærmen vil kunne drejes, ligesom urskiven omkring de nuværende Gear S2 og S3 modeller. Samsung pointerer dog i sin patentansøgning, at designet kun tillader at skærmskiven kun kan drejes med op til 90 grader.

Læs også:  Apple-patent forvandler din iPhone til en MacBook