Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung patenterer ny “Knock Code” pendant til oplåsning af startskærm

Samsung patenterer ny “Knock Code” pendant til oplåsning af startskærm

Et mønster på skærmen med et eller flere skæringspunkter skal ifølge Samsung benyttes til at låse telefonen op eller starte applikationer.

LG har for nylig fremvist deres Knock Code feature der lader dig låse din startskærm op med en række lette tryk i et bestemt mønster på startskærmen. Erstat de lette tryk med et mønster så har du fanget ideen bag Samsungs seneste patent.

Der skal tegnes en sammenhængende linie med mindst et skæringspunkt, dette skæringspunkt kan så give dig adgang til telefonen. Det er lige meget hvilken størrelse eller form der tegnes så det skulle være ganske ligetil.

Man kan desuden gemme flere skæringspunkter der så kan give direkte adgang til specifikke applikationer, to skæringer kan aktivere kameraet og tre kan tage dig direkte til en browser eksempelvis.

Det er lige nu ikke andet end et patent så det vides ikke om Samsung kan få funktionen med i Samsung Galaxy S5, men ikke desto mindre giver det ganske god mening - omend det ligger meget tæt op af LGs Knock Code feature.

Kilde: TechRadar


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas Larsen 16-03-2014 11:16:23

LG's Knock Code gør det mens skærmen er slukket, det gør dette patent ikke.

Reelt set er det jo bare gestures på en lockscreen.

3 0

Om brug af cookies