Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung-planer om Galaxy S3 med Windows Phone?

Samsung-planer om Galaxy S3 med Windows Phone?

Samsung vil genbruge design og komponenter fra den kommende Galaxy S3, når selskabets første Windows Phone 8-mobil skal se dagens lys senere på året.

Foto: Mobilsiden.dk

Samsung har allerede meldt ud, at selskabet vil komme med en Windows Phone 8-baseret smartphone inden året er omme, og nu forlyder det, at der vil være tale om genbrug af Galaxy S3 (eller S III).

Wp-life.com har således fået et tip om, at Samsung plalægger at tage. udgangspunkt i design og hardware fra Android-mobilen Galaxy S3, som forventes at blive præsenteret den 3. maj i London.

Det forventes dog, at Samsung vil bruge navnet 'Focus S' i forbindelse med Windows-produkter i stedet for 'Galaxy S'-betegnelsen, som har knyttet sig til Android-mobilerne.

Ifølge wp-life.com vil der blandt andet blive tale om følgende:
- Hurtig dual- eller quad-core processor
- 4.7" HD-skærm
- 12-megapixel-kamera
- 2-megapixel-kamera frontvendt
- NFC
- Dedikeret kameraknap
- Cloud-tjenester
- LTE

Foreløbig er de amerikanske teleselskaber AT&T, Verizon og Sprint nævnt som samarbejdspartnere, og salgsstarten skulle angiveligt ske allerede i oktober.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter Frederiksen 30-04-2012 16:44:49

Der kom det samme rygte sidste år i forbindelse med S2eren og WP7

M$ har været ude at sige at Nokia skal være flagskibet, når det kommer til Windows Phone, så medmindre at Nokia kan præsterer med lignede hardware i Windows Phone 8....

0 0
Kim 30-04-2012 17:20:19

Der er da ikke nogle af de specs der står her der er urealistiske for Nokia, det findes jo allerede i handlen. Nå ja, undtaget dual/quadcore som ikke understøttes af WP 7.5. Og du kan være ret sikker på at WP 8 ikke kommer før Nokia er klar med dualcore ;)

0 0
TF 30-04-2012 12:56:26

Det kunne godt lokke mig til at prøve samsung igen vis den da kommer i Danmark.

0 0

Om brug af cookies