Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung pønser på rundt smartwatch

Samsung pønser på rundt smartwatch

Næste store messe for mobilindustrien er MWC i starten af marts, og her kan Samsung vise et rundt smartwatch frem

Her spændet fra Samsung Gear S
Her spændet fra Samsung Gear S

Koreanske Samsung har pumpet smartwatches ud med en hastighed større end de fleste, men de er langt fra færdige. Allerede ved den kommende Mobile World Congress i Barcelona i starten af marts kan Samsung vise et rundt ur frem.

Læs også: Samsung oplever første nedadgående profit siden 2011

Det runde ur vil blive Samsungs første med den form, hvis det altså blive en realitet, og det vil ligesom størstedelen af firmaets andre smartwatches køre på Tizen-operativsystemet.

Ifølge SamMobile.com har uret modelnummer SM-R720 og kodenavnet Orbis internt hos Samsung. Sidste måned fik Samsung et patent på at kontrollere et smartwatch via en ring, der kan drejes, og måske den finder vej til det nye ur.

Læs også: Samsung Galaxy S6 måske med i app-video

Selvom Samsung var nogle af de første med smartwatches blandt de store, så er de ifølge mange blevet overhalet på designfronten. Både Motorola, LG og flere andre har lavet runde smartwatches, som mange mener er en pænere og mere naturlig form for et ur.

Det vil ikke være helt nyt for Samsung at præsentere smartwatches på den store MWC-messe. Sidste år kunne Samsung vise hele 3 smartwatches ved messen i form af Samsung Gear 2, Gear 2 Neo og Gear Fit.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies