Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung poster “hands-on” videoer af både Galaxy S5, Gear 2 og Gear Fit

Samsung poster “hands-on” videoer af både Galaxy S5, Gear 2 og Gear Fit

Hvis ventetiden til april virker lang, så kan disse officielle “hands-on” videoer fra Samsung måske slå tiden ihjel.

Til årets Mobile World Congress-messe i Barcalona fik Samsung præsenteret både flagskibsmobilen Galaxy S5, de nye Gear 2 og Gear 2 Neo samt det fitness-relaterede armbånd Gear Fit.

Samsung annoncerer ved en fejl Samsung Galaxy Tab 4 i Gear Fit reklame

Mobilsiden var naturligvis med til lanceringen, og har allerede vist vores Web-TV: Samsung Galaxy S5 første møde samt Samsung Galaxy S5: Web-tv, To unikke features fra Samsung. Hvis ikke det er rigeligt, så har vi også tidligere vist jer Samsung Galaxy S5 features fremvises i 4 minutters reklamevideo, der også inkluderer de nye Gear-ure samt Gear Fit. 

Lækket: S-Circle fra Samsung kan være en billig fitness-wearable

Samsung stopper dog ikke der. Nu har de postet en omfattende “hands-on” video af Galaxy S5, samt en der afdækker de nye Gear-ure og Gear Fit. Så hvis du synes at ventetiden er lang, så anbefaler vi naturligvis, at du ser de officielle videoer herunder. 


Kilde: Samsung Mobile (Youtube)

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

JSK 10-03-2014 15:32:58

Er hverken fanboy eller noget, og kan nu egentlig godt li Samsungs design, omend de er lidt plastik agtige. Men når det så er sagt, syntes jeg at Galaxy S1-S4 har været flotte. MEN den nye S5, er du gal hvor har de ikke været særligt heldige med den. Bagsiden ser vildt kikset og billig ud, er ikke i tvivl om den er fantastisk at holde på, men Samsung har altså sendt deres gode designere på ferie, da de designet S5. Den er sikkert praktisk og god, men den er ikke særlig sexet. Der var S4'eren altså flottere. Størelsen vil jeg ikke kommenterer så meget på, men håber snart de stopper med at flagskibs modellerne skal være så store.

4 0

Om brug af cookies