Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung præsenterer snart Google Nexus Two

Samsung præsenterer snart Google Nexus Two

RYGTE: Samsung og Google vil på en pressekonference i New York den 8. november annoncere efterfølgeren til Nexus One.

Billede fra Androidandme.com
Billede fra Androidandme.com

For nogle dage siden indkaldte Samsung til pressemøde i New York den 8. november. I indbydelsen stod der, at man ville annoncere en ny Android-enhed. Men derudover, blev der ikke givet yderligere detaljer.

Nu skriver techbloggen Androidandme.com, at de har talt med det der beskrives som "troværdige kilder der ønsker at være anonyme", at pressemødet holdes sammen med Google og indbefatter en præsentation af Nexus Ones efterfølger - der måske hedder Nexus Two.

Tidligere på ugen skrev den britiske erhvervsavis City A.M., at en Nexus Two kan være parat allerede til julehandlen i år.

Hvis rygtet er sandt vil det betyde, at Google i forhold til deres egen telefon, sender HTC ud i kulden. Det var HTC der stod bag produktionen af Google Nexus One, der blev præsenteret for offentligheden i starten af januar måned i år.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mikkel 28-10-2010 21:02:14

Visse kilder menes at vide, at det ikke er Samsung, der laver den, bl.a. Engadget Mobile skriver om det her http://mobile.engadget.com/2010/10/26/carphone-warehouse-getting-nexus-two-in-time-for-holidays/.

N1 var jo en fantastisk telefon. Samtidig, når den er Google-branded, vil der ikke blive lagt et skin ned over. Dvs. at det næsten udelukkende kommer an på producentens kunnen indenfor hardware, hvor både Samsung og HTC efter min mening er ret gode. Jeg kan ikke se, hvorfor man skulle gå væk fra et partnerskab, der virker. Med mindre de vil skabe en følelse af tvær-producentrisk æra (selvopfundet ord). Så umiddelbart vil jeg tro, at det er dødt løb mellem de to.

At Samsung har annonceret en ny Android device d. 8. november, mener jeg ikke siger, at det er N2, da jeg tror Google selv vil stå for lanceringen, som de gjorde det med N1. Det skal ikke være et hardware brand, men et Google brand (set fra Googles side)

0 0
Anders W 28-10-2010 11:20:04

... selvom jeg mere er til HTC telefoner. Men er mægtigt glad for min N1.

måske en af grundene til at N1 ikke blev en stor salgssucces var at man kun kunne købe den i en håndfuld lande .. og det var temmeligt omsonst at få fat i en ... samt at Google support var ubrugelig når der var problemer med den.

0 0
28-10-2010 19:07:17

En anden, måske endnu vigtigere årsag var at den ikke kunne købes med abonnement, hvilket amerikanerne havde svært ved at forstå.

Andre tidligere kilder nævnte muligheden for en dual core efterfølger til N1(jeg har desværre ingen kilder). Desuden kan jeg forstå Googles fremgangsmåde, hvis de valgte HTC igen, så ville det virke partisk.

0 0
Magnus 28-10-2010 10:09:03

Det lyder sgu spændende, bare de holder sig fra det billige plastic look som SGS fik.

Nåh ja, at den kan købes i DK ville også være nice.

0 0

Om brug af cookies