Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung præsenterer SOS-Island, en ny live-streamet reality serie

Samsung præsenterer SOS-Island, en ny live-streamet reality serie

Kan du overleve to uger på en øde ø med ikke andet end et kamera til rådighed? Så kan du deltage i Samsungs nye serie der starter 30 september.

Samsung introducerer nu en ny reality-serie kaldet SOS-Island hvor otte finalister skal overleve på en øde ø i fjorten dage og streame deres oplevelser.
Samsung introducerer nu en ny reality-serie kaldet SOS-Island hvor otte finalister skal overleve på en øde ø i fjorten dage og streame deres oplevelser.

Samsungs reklamefolk har tænkt i nye baner og søger nu 16 deltagere til en ny interaktiv, reality serie som udsendes igennem Facebook og YouTube for at promovere Galaxy S4 Zoom og Galaxy NX kameraerne.

Titlen på serien er “SOS Island: survival of the smartest” og de 16 deltagere vil blive trænet af overlevelsesekspert Les Stroud i at overleve på en øde ø i Puerto Rico. De skal filme og dokumentere deres oplevelser ved at benytte de to produkter fra Samsung.

Otte i finalen

De seksten deltagere bliver valgt gennem de sociale medier, efter en uge med overlevelsestræning bliver otte udvalgt til finalen.

Her skal de skal igennem en række øvelser designet af Les Stroud samtidig med de streamer deres oplevelser. Vinderen vil få en “personlig ø-oplevelse” til en værdi af 100.000 dollars (~560.000 kroner).

Starter 30. september

Showet starter den 30 september og slutter igen den 31 november.
Det vil være muligt at stemme på vores yndlings deltager ved at benytte Facebook, Instagram eller Twitter i denne periode.

Se introduktionsvideoen nedenfor eller gå direkte til den dedikerede hjemmeside her hvis du kunne tænke dig at være med.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies