Samsung-reklame går i kødet på iPhone 5

Samsung har kreeret en ny reklame i forsøget på at overbevise mobilkøbere om, at Galaxy S III er bedre end iPhone 5. Se den her.

Samsung-reklame går i kødet på iPhone 5

I foråret sendte Samsung et nyt smartphone-flagskib på markedet i form af Galaxy S III. I sidste uge fulgte Apples svar, da iPhone 5 blev præsenteret.

I øjeblikket er nyhedsværdien på Apples side, men Samsung har allerede påbegyndt forsøget på at trække opmærksomheden i en anden retning – eksempelvis via reklamen nedenfor.

Overskriften “It doesn’t take a genius” henviser formentlig til den såkaldte Genius Bar i Apples butikker, hvor medarbejdere står klar til at hjælpe folk, der har problemer med firmaets produkter.

Dernæst følger Samsungs sammenligning af specifikationer for henholdsvis iPhone 5 og Samsung Galaxy S III.

Samt ordlyden nederst på reklamen, som lyder “The Next Big Thing Is Already Here” der uden tvivl hentyder til Apples præsentation af iPhone, der lød “The biggest thing to happen to iPhone since iPhone.”

Samsung, reklame, iPhone 5, Galaxy S III iphone 5 apple

Seneste nyt i sagen

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på tematikken. mobilsiden kørte videre med bolden. 18/9/2012 blev sagen bragt videre med en artikel omkring temaet Samsung brugerne siger nej til iPhone 5 – Du kan læse den her. Seneste nyheder om iPhone findes her..