Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung retter 4G-forvirring om Galaxy S III

Samsung retter 4G-forvirring om Galaxy S III

Der er alligevel ingen problemer med at få 4G LTE på topmodellen Galaxy S III i Danmark. Samsung havde ikke styr på egne facts.

Som vi tidligere har fortalt, så kommer Samsung Galaxy S III i to nye 4G LTE versioner, hvilket ved første øjekast kunne give nogle gevaldige problemer for forbrugerne.

Samsungs pressemeddelelse gav nemlig anledning til en misforståelse, da oplysningerne i pressemeddelelsen ikke stemte overens med virkeligheden.

Af pressemeddelsen fremgik det, at de to versioner af Samsung Galaxy III understøttede forskellige frekvensbånd i en speciel kombination, som langt fra ville kunne bruges optimalt i Danmark.

Samsung præciserer overfor Mobilsiden.dk, at Samsung Galaxy III kommer til Norden i to forskellige 4G LTE versioner, hvoraf kun den ene vil komme til Danmark.

Den ene version vil understøtte 4G LTE på 800/1800/2600 MHz, og denne version kommer til salg i Danmark.

Den anden version vil understøtte 4G LTE på 900/1800/2600 MHz, og denne version kommer IKKE til Danmark.

Dermed afviser Samsung også de alvorlige bekymringer omkring frekvens-kaos, som Mobilsiden.dk fremførte i en tidligere artikel.

Samsung Galaxy III 4G LTE modellen vil på det danske marked understøtte 4G LTE på 800/1800/2600 MHz, som er de frekvenser som benyttes af både TDC, Telia, Telenor og 3 på deres nuværende og fremtidige 4G LTE netværk.

Derved kan forbrugerne trygt købe den nye 4G LTE telefon fra Samsung, uden at tage hensyn til understøttelsen af forskellige frekvensbånd, da telefonen vil kunne bruges på alle teleselskabernes 4G LTE netværk.

Læs også:
- Galaxy S III med 4G giver frekvens-kaos for mobilkunderne

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

twitboydk 12-09-2012 11:53:18

Det er ligemeget nu for i aften skal jeg ha den nye iphone :-P

0 0
Kim Harder 12-09-2012 11:19:22

Når der findes muligheder for, at man kan få modeller, som kan dække et større område, så er dette ikke godt nok. Hvis man er forretningsmand og rejser meget så er det ikke lige Samsung Galaxy S III man skal sætte sin lid til?

0 0
Om brug af cookies