Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung S5230 - 3 tommer touch-mobil

Samsung S5230 - 3 tommer touch-mobil

Tynd touchmobil med musik, radio og internetadgang.

Med tre tommers WQVGA-skærm og en tykkelse på 11.9 millimeter ser Samsung S5230 interessant ud, for dem som ønsker en tynd touchmobil.

Brugerfladen er, som på en række af Samsungs nyeste modeller, baseret på TouchWiz. I korte træk er dette system bygget omkring såkaldte widgets, som giver brugeren mulighed for at tilpasse skærmen med de funktioner, som benyttes mest.

Tre megapixels kamera og mulighed for optagelse af små videoklips samt musikafspilning og radio, er blandt specifikationerne på multimediesiden.

Internet-browseren giver mulighed for at åbne rigtige hjemmesider og telefonen har også komplet onscreen QWERTY-keyboard.

Det bliver muligt, at starte programmer op, blot ved at tegne på skærmen med fingeren. Funktionen kaldes "gesture lock" og betyder, at man kan ud fra bogstaverne A-Z kan bestemme hvilke programmer der startes på, når et bestemt bogstav tegnes.

Den dårlige nyhed for brugere med stort internetbehov er, at S5230 ikke har trådløst netværk. Derfor er man henvist til udelukkende, at benytte det noget dyrere Turbo 3G-net hos sit teleselskab.

Samsung S5230 starter på markedet i Frankring men kommer også til andre lande i europa fra april måned. Samsung har endnu ikke frigivet oplysninger om en forventet pris.

Læs også:
To nye (billige) touch-modeller fra Samsung
Samsung S5600 kommer i maj

Specifikationer

Skærm: 3,0" (240x320 pixels)
Kamera: 3 megapixels
Radio: FM Radio med RDS
Musikformater: MP3, AAC, AAC+, WMA, eAAC+, WMA, AMR,MIDI,SP-MIDI, i-melody, WAV
Videoformater: H.263 /H.264/ MPEG4
Videooptagelse: QVGA med 15 billeder pr. sekund
Bluetooth v.2.1
Batteri: 1000 mAh
Størrelse: 104 x 53 x 11.9 mm
Hukommelse: Indbygget 50MB. Op til 8GB via microSD

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies