Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung S6 Edge banker iPhone 6 i droptest-duel [VIDEO]

Samsung S6 Edge banker iPhone 6 i droptest-duel [VIDEO]

Samsungs nye stjerne med kant-til-kant skærm overlever benhård droptest, alt imens Apples iPhone 6 må give op.

Samsung kan med gode grunde være stolte af frontpartiet på deres nyligt lancerede S6 Edge. Dels giver det unægtelig et unikt look, men selve glasset synes i at være usædvanlig holdbart.

Det er Cornings allerseneste Gorilla Glass 4 der beskytter for og bag på S6 Edge, en glastype der i de første såkaldte droptests viste sig at holde til selv hårdhændet behandling. Hvad den oprindelige test ikke viser, er hvordan Apple rival, iPhone 6 klarer sig til sammenligning.

Denne droptest duel er nu ude. Det er Youtube-kanalen EverythingApplePro der smider med de dyre mobiler og afklarer hvilken af disse to topmobiler der bedst klarer den brutale behandling.

Læs også: Samsung Galaxy S6 Edge: Værd at begære [TEST]

Selvom begge mobiler kan bryste sig af en eksklusiv aluminium og glaskonstruktion, er det den tilsyneladende mere sarte S6’er der bedst klarer mødet med mod asfalten - selv når telefonen er tabt fra 3 meters højde.

Se med herunder, hvor iPhone 6 og S6 Edge kommer på pinebænken. Selve testene skal dog tages med et gran salt, for begge mobiler rammer ikke asfalten med præcis samme vinkel og fart.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies