Samsung S6 Edge banker iPhone 6 i droptest-duel [VIDEO]

Samsungs nye stjerne med kant-til-kant skærm overlever benhård droptest, alt imens Apples iPhone 6 må give op.

Samsung S6 Edge banker iPhone 6 i droptest-duel [VIDEO]

Samsung kan med gode grunde være stolte af frontpartiet på deres nyligt lancerede S6 Edge. Dels giver det unægtelig et unikt look, men selve glasset synes i at være usædvanlig holdbart.

Det er Cornings allerseneste Gorilla Glass 4 der beskytter for og bag på S6 Edge, en glastype der i de første såkaldte droptests viste sig at holde til selv hårdhændet behandling. Hvad den oprindelige test ikke viser, er hvordan Apple rival, iPhone 6 klarer sig til sammenligning.

Denne droptest duel er nu ude. Det er Youtube-kanalen EverythingApplePro der smider med de dyre mobiler og afklarer hvilken af disse to topmobiler der bedst klarer den brutale behandling.

Læs også: Samsung Galaxy S6 Edge: Værd at begære [TEST]

Selvom begge mobiler kan bryste sig af en eksklusiv aluminium og glaskonstruktion, er det den tilsyneladende mere sarte S6’er der bedst klarer mødet med mod asfalten – selv når telefonen er tabt fra 3 meters højde.

Se med herunder, hvor iPhone 6 og S6 Edge kommer på pinebænken. Selve testene skal dog tages med et gran salt, for begge mobiler rammer ikke asfalten med præcis samme vinkel og fart.