Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung: Sådan blev Galaxy S III holdt hemmeligt

Samsung: Sådan blev Galaxy S III holdt hemmeligt

Rygter omkring topmodellen fra Samsung måtte ikke slippe ud, og du kan læse hvad Samsung gjorde for at forhindre dette.

Samsung Galaxy S III (Foto: Mobilsiden.dk)
Samsung Galaxy S III (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

Samsung har på deres officielle blog skrevet en interessant historie omkring firmaets forsknings- og udviklings team, og arbejdet på topmodellen Galaxy S III.

Under udviklingen af efterfølgeren til successen Galaxy S II blev alt bevidst holdt hemmeligt for at forhindre lækager, som ville give offentliggørelsen en forsmag på projektet.

Den koreanske producent forbød ingeniørerne at tale om Galaxy S III med deres venner, familie og de fleste af deres medarbejdere. Kun udvalgte ansatte arbejdede på projektet, og havde en begrænset adgang til oplysninger omkring enheden – ligesom også billeder var forbudt at tage.

Beskrivelserne til de andre afdelinger i virksomheden krævede også kreativitet fra ingeniørerne, dette blev dog en udfordring i indkøbsafdelingen, som skulle købe materialerne på sparsomme beskrivelser fra ingeniørerne.

Når prototyperne skulle flyttes, selvom det kun var længere ned ad gangen, så blev de sat i sikkerhedsbokse – og der blev arbejdet på tre forskellige prototyper samtidigt så eventuelle rygte-smede kunne komme i tvivl. Og da de endelig var klar til en test i ”marken”, så blev de sat ind i en dummy, så det rigtige design blev skjult.

Du kan læse hele historien på Samsungs Officielle blog.


Læs også: 
 -
Kæmpetest af Samsung Galaxy S III (mobiltest)
 - Konkurrence: Vind Samsung Galaxy S III      

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies