Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung: Sådan bliver fremtidens telefon ifølge danskerne

Samsung: Sådan bliver fremtidens telefon ifølge danskerne

Samsung har lavet en undersøgelse der viser danskernes forventninger til fremtidens mobiler.

Vi vil have en tynd telefon, et fantastisk kamera og en skærm der dækker hele telefonen. Sådan er danskernes forventninger til fremtiden, hvis man skal tro en undersøgelse foretaget af YouGov for Samsung.

I undersøgelsen er 1.010 personer mellem 18-74 år blevet spurgt om deres forventninger til design og funktioner i fremtidens mobiler. Nok ikke overraskende svarer 45 procent, at de forventer at telefonerne i fremtiden vil have et kamera der er endnu bedre end det er i dag.

Læs også: Første billeder af Samsung Galaxy S6 og S6 Edge [Update]

36 procent forventer at vi i fremtiden vil se telefoner, hvor skærmen dækker både for- og bagside, og når det gælder designvalg mener 23 procent af de adspurgte, at telefonerne i fremtiden vil have frontvendte højtalere, og 28 procent forventer telefoner helt kan betjenes uden knapper.

Vores undersøgelse viser, at danskerne fokuserer på teknik, der gør de små ting i hverdagen lettere. Eksempelvis et kamera i høj kvalitet, da smartphonen som regel er vores primære kamera,” siger Jimmy Voss, salgsansvarlig for teleområdet hos Samsung Danmark.

Undersøgelsen viser således også, at hver sjette dansker tror på, at eksempelvis en buet telefon vinder indpas i fremtidens mobiltrends,” fortæller Jimmy Voss.

Læs også: Se det mest afslørende billede af Samsung Galaxy S6

Samsung tyvstarter den kommende MWC-messe med en event søndag, hvor vi forventer en præsentation af Samsung Galaxy S6, eller med andre ord, Samsungs bud på fremtidens mobil.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies