Samsung sælger 800.000 Galaxy Gear på to måneder

Galaxy Gear, Samsungs smartwatch, sælger overraskende godt.

Samsung sælger 800.000 Galaxy Gear på to måneder

Samsung Galaxy Gear er verdens mest populære smartwatch. Salget har siden debuten for to måneder siden, rundet 800.000 enheder, skriver nyhedsbureauet Reuters

Samsung siger fra Sydkorea at salget er bedre end deres egne forventninger, om end det er uklart, om tallene dækker over salg til butikker eller slutbrugere.

Galaxy Gear slutter sig til den nye produktkategori med bærbare gadgets, men anmeldelserne af produktet, har ikke været entydigt positive. 

Et af problemerne er, at Gear kun fungerer med udvalgte Samsungs smartphones. Sonys konkurrerende produkt Smartwatch 2, virker med en langt bredere portefølje af Android-produkter, på tværs af forskellige producenter.

Ved præsentationen af Galaxy Gear udtalte analysefirmaet Gartner, at smartwatch-producenterne skal kunne skabe tynde og moderigtige enheder, for at kunne få fat i kunderne.

Mere til fortællingen

Historiens videre forløb. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. d. 13/1/2012 fulgte vi historien op med en nyhedsartikel med fokus på Sony klar med nye features og tilbehør – Læs her. Få også seneste nyt om emnet ved at trykke her..