Samsung sætter dato på Oreo til S7, Note 8 og A-serie

Android 8.0 Oreo er på vej til Galaxy S7, S7 Edge, Note 8 samt Galaxy A-serien (2017). Se hvornår din mobil får opdateringen her.

Samsung sætter dato på Oreo til S7, Note 8 og A-serie

Efter en svær lancering af Oreo til Galaxy S8, begynder Samsung nu for alvor at udbrede sin Android 8.0 Oreo opdatering til selskabets smartphone line-up. Nu sætter mobilproducenten dato på Oreo-opdateringen til seks af selskabets smartphones.

Se også:  Samsung genoptager udrulningen af Oreo til Galaxy S8

Først med den nye software bliver toptelefonen Galaxy Note 8, som står til at få opdateringen den 30. marts. To uger senere bliver det 2016-topmobilerne Galaxy S7 og S7 Edges tur med en opdatering sat til den 13. april.

Inden sommeren modtager Samsung Galaxy A3, A5 og A7 serie fra 2017 opdateringen. Her er udrulningen fastsat til den 25. maj. Overraskende nok, har den nyeste A8-serie fra 2018 har ikke nogen dato fastsat til en Oreo-opdatering.

De enkelte datoer stammer fra Samsungs tyrkiske supportside, hvorfor datoerne sandsynligvis vil passe overens med udrulningen i det lokale marked. Den danske version kan dog dukke i ugerne omkring de nævnte datoer.

Læs også:  Disse Samsung-telefoner bliver ikke længere supportet

Opfølgning på historien

Her følger vi op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 6/3/2018 fulgte vi op med fortællingen Her er mulige danske priser på Huawei P20-serienKlik her for at læse artiklen.. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.