Samsung sagsøger egen ambassadør for millionbeløb

Samsung sagsøger nu en af deres egne ambassadører for at have brugt en iPhone.

Samsung sagsøger egen ambassadør for millionbeløb

Som ambassadør for en virksomhed bliver man betalt, på den ene eller anden måde, for at bruge dennes produkter. I dette tilfælde har Samsung betalt journalist, politiker og realitystjerne, Ksenia Sobchak, til at være virksomheden ansigt udaftil i Rusland. Den russiske Paris Hilton, som hun er blevet kaldet, er kort sagt blevet betalt for udelukkende at bruge Samsungs produkter, når hun er ude i offentligheden. Når man så bliver set bruge en iPhone i fjernsynet, så falder hammeren. 

Ksenia forsøgte at skjule hendes iPhone stunt med en lap papir, hvilket ikke lykkes hende specielt godt.

Læs også: Huawei delte powerbanks ud til folk i kø til iPhone XS

samsung ambassadør
Hov, det er da ikke en Samsung?

1,6 millioner dollars i erstatning

Ksenia Sobchak, der er Vladimir Putins såkaldte guddatter, er nu blevet sagsøgt for hele 1,6 millioner dollars af elektronik giganten. Det er ikke til at vide præcis hvad Samsung betaler hende, men det skulle være mindre end hun er sagsøgt for.

Det virker måske lidt aggressivt, men Ksenia er åbenbart blevet fanget utallige gange i at bruge en iPhone, og nu har Samsung tydeligvis fået nok.

Læs også: OnePlus sagsøgt for brug af ordet Dash

Mere til stoffet

Siden artiklen udkom er der kommet mere til sagen. mobilsiden fulgte op på sagen. 23/10/2018 fortsatte vi fortællingen med et indlæg med tematikken Test: Huawei Mate 20 Pro – Årets vildeste mobil – Du finder den her. Seneste nyt om tematikken finder du her.