Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung SGH J400 (Produkttest)

Samsung SGH J400 (Produkttest)

Lækker sammenklappelig 3G mobil med både indvendig og udvendig skærm.

Design

Samsung SGH-J400 er en klaptelefon, som har nogle lækre rundede kanter. Materialet er holdt i lækkert metal med en dejlig glat overflade.

Mobilen ligger rigtig godt i hånden, og når man folder klappen op, kan man mærke, det er god kvalitet, og der er kælet for materialet. Den fås i en metal mørkegrå farve.

J400 er udrustet med en udvendig skærm, hvorpå det vises, hvem der ringer, før man beslutter sig for at besvare opkaldet og åbne mobilen. Desuden bliver der også vist på displayet, når man modtager en sms.

Den indvendige side af mobilen er holdt i den samme grå farve, som det udvendige display. På den udvendige højre side af J400 er der volumentaster, hvormed lyden ved indkommende opkald kan justeres.

Den indre skærm er på 2-tommer, og den understøtter 262.000 farver.

Brugervenlighed

Den indre skærm i J400 viser nogle utroligt tydelige tal, hvilket kan været meget rart, hvis man indtaster et telefonnummer.

Menuen er utrolig let at navigere i, og opbygningen er meget let overskueligt. Intet er længere væk i menuen, end at det hurtigt kan hentes frem.

Hvad angår tasterne, kræver de lidt tilvænning, idet de er ret flade. Men når først man er vant til det, er det intet problem at skrive sms'er eller indtaste numre eller bogstaver.

Funktioner

J400 er en lækker klaptelefon, men den kan næppe kaldes et stort teknisk vidunder. Den interne hukommelse er på 8 MB, og denne kan udvides via et microSD-kort. Desuden har J400 Bluetooth.

Mobilen har et VGA-kamera på 1,3 megapixel, hvilket ikke får mig til at falde bagover, men det kan dog tage nogle rimelige billeder, hvis lyset ellers er ret godt.

J400 har Mp3-afspiller, og den understøtter de fleste formater. Hvis man ønsker musikken lagt ind på mobilen, skal dette foregå via Bluetooth eller memorykort, da der ikke er noget tilhørende usb-kabel, som kan sættes til PC'en. Med til mobilen hører dog et ganske gedigent headset.

Til kommunikation har J400 EDGE og 3G. Nettet fungerer okay, men det er bestemt ikke, blandt de hurtigste af slagsen.

Konklusion

Alt i alt er J400 en ganske gedigen 3G mobil, som er lavet i et lækkert materiale, som giver mobilen et flot look.

Er man ude efter en mobil, der kan de basale ting plus lidt ekstra i form af internet, er J400 mobilen for dig.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies