Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung sidder på Android-markedet

Samsung sidder på Android-markedet

Det er ingen hemmelighed, at Samsung dominerer markedet for Android-enheder, dog overrasker det hvor meget de sidder på af markedet i USA.

Top 10 Android-enheder i januar 2013 (Kilde: Localytics)
Top 10 Android-enheder i januar 2013 (Kilde: Localytics)

Der er ingen tvivl om hvem der lige nu sidder på Android-markedet.

Dominansen fra Samsung er stor – faktisk også større end man måske troede. Faktisk sidder de på 8 pladser i top 10 over Android-enheder på det amerikanske marked. Det viser en rapport fra analysefirmaet Localytics.

Opgørelsen viser også, at det er Samsungs seneste topmodel, Galaxy S III, og forgængeren Galaxy S II, som er de mest populære Samsung-smartphones – mere overraskende er det måske, at Galaxy Note og Note II er på henholdsvis 4 og 5 pladsen.

Blandt ander producenter er det kun Amazons Kindle Fire og Motorola Droid Razr, som har forvildet sig ind i top 10.

Ifølge rapporten sidder Samsung på 47 procent af det samlede Android-marked i USA.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

hellas7 11-02-2013 21:29:11

Det er jo tilsyneladende rigtigt, hvad Elop har sagt om hvorfor Nokia ikke satser på Android. Hvis Samsung bliver ved med at æde løs af markedet for Android-mobiler, så er det en trist tendens...

0 0
Robert 11-02-2013 14:37:19

Det viser måske også lidt omkring hvor stort udvalget er i USA? Derovre er det jo ikke kun softwaren der bliver brandet også selve telefonen. De skulle skamme sig derovre med alle deres nørklede regler og nu har de lige vedtaget en lov hvor det bliver ulovligt at (simunlocke) skifte nerværk med din telefon. Altså hvis du har Verizon så bliver du hos dem indtil du køber en ny telefon et andet sted!

Skam her og få gang i nogle internationale modeller ligesom i resten af verden, i det mindste hold jer til software branding.

0 0
Robert 11-02-2013 14:44:18

De er også begyndt hos verizon at smide software ind hvor de kan de kan fjernstyre telefonen hos udbyderen, hvis brugere har problemer og har brug for assistance. Er det ikke skræmmende at man ligger sådan noget ind?

0 0

Om brug af cookies