Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung skal udlevere ikke-færdige produkter til Apple

Samsung skal udlevere ikke-færdige produkter til Apple

Retten har talt, Samsung skal udlevere samples og prototyper af nye produkter til Apple for inspektion.

Apple får nu et unikt indblik i Samsungs konkurrerende produkter, vel og mærke også produkter der endnu ikke er på gaden.

I sidste måned blev Samsung anmeldt for, at overtræde flere af Apples patenter indenfor teknologi, bruger-grænseflade og design. Apple anklager Samsung for at have kopieret for meget, bl.a. med deres Galaxy produkter.

Nu har en den føderale retsinstans i USA (Federal Court) givet Samsung en frist på 30 dage, til at udlevere samples og prototyper af nye produkter. Her i blandt produkter der endnu ikke er på gaden.

Dette for at give Apple en mulighed for, at få stoppet produkterne inden de når ud i butikkerne, hvis Apple kan godtgøre overfor dommeren at de bryder et eller flere af deres patenter.

Smartphones og tablets

Det drejer sig om smartphones og tablets, som Galaxy S2, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 10.1, Infuse 4G og Droid Charge.

En del af Samsungs forsvar mod udleveringen gik på, at flere af disse prototyper ikke nødvendigvis ville være identiske med de endelige udgaver i butikkerne, og det derfor var formålsløst at udlevere dem.

Men her blev Samsung ramt som en boomerang af egen PR strategi, hvor medier får eksempelvis billeder og samples udleveret. Senest på Google I/O konferencen i San Francisco forleden, hvor hele 5000 stk. Galaxy Tab 10.1 Limited Edition blev uddelt til de deltagende mediefolk.

Som svar på Apples anmeldelser i sidste måned, blev Apple også anmeldt af Samsung for at bryde nogle af deres patenter. Så må vi se, om Apple senere også dømmes til at sende prototyper til Sydkorea for inspektion.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

bobby 26-05-2011 11:11:22

Citat:
"From interviewing an ex-employee:

The group I was in was an Apple imitation group."

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1157386

0 0
Jonas 25-05-2011 19:53:25

Jeg håber at der på en eller anden måde bliver sat en stopper for Apples latterlige patent hysteri... Jeg kan sagtens se at konceptet med patenter er en god idé, men det kan desværre også bruges til at sænke udviklingen unødvendigt. Ved ikke om det bare er mig, men jeg syntes at det er lidt påfaldende at hvergang Apple tuder over at nogen har lavet noget der ligner deres, og går til Retten i USA så får de altid medhold... lugter lidt af positiv forskelsbehandling

0 0
Oskarlund 25-05-2011 21:07:58

hvis det sidste er korrekt, er det jo en direkte ukorrekt overskrift:
Samsung skal udlevere ikke-færdige produkter til Apple

Der står tydeligt TIL Apple.

0 0
Zeb 25-05-2011 15:42:50

Jeg glæder mig til at høre Apples forklaring når de bliver bedt om konkrete eksempler. Det er nemt nok at råbe op om at Samsung har brugt deres patenter. Nu må vi så se om de kan komme med noget mere konkret end "look and feel". Hvis Samsung har held med det her forudser jeg nogen seriøse problemer for alle mobilproducenter der beskæftiger sig med Android og generelt alle tech-producenter der laver tablets.

0 0
Villiam 25-05-2011 15:59:53

ja samsung burde tage sig sammen efter denne sag, og så stoppe med salget af skærme og andet hardware til apple. apple bryder også selv patenter og bruger andre producenters ideer uden at spørge om lov. håber apple kommer til at brænde sig alvorligt på denne sag mod deres store leverandør.

0 0
25-05-2011 19:20:03

Samsung og de andre tjener jo styrtende på at forsyne apple med hardware. Dette er sq da bare endnu et smart reklamestunt fra apples side. De sørger for hele tiden at komme i medierne.

Det skal så lige siges at i ikke har fået med, at det ikke må være applefolk der skal kigge på samsungs produkter, da dommeren dog vil beskytte samsung fra at apple skulle "låne" lidt hos dem :D

0 0

Om brug af cookies