Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung: Sommeren skal være hvid

Samsung: Sommeren skal være hvid

Samsung lancerer nu en række forskellige produkter - heriblandt en mobiltelefon ved navn Z150 og et bluetooth-headset kaldet WEP-200. Fælles for alle produkterne er farven hvid.

Sommeren skal være hvis. Det mener Samsung, som lancerer en række hvide produkter; heriblandt en mobiltelefon og et bluetoooth-headset.
Sommeren skal være hvis. Det mener Samsung, som lancerer en række hvide produkter; heriblandt en mobiltelefon og et bluetoooth-headset.

Samsung har både fjernsyn, printer og køleskab på sin liste over lancerede sommerprodukter. På listen er der dog også en mobiltelefon og et bluetooth-headset, som har farven hvid til fælles med de resterende produkter.

Z150

Den hvide mobiltelefon, som er på vej til Danmark, er især kendetegnet ved sin ultra tynde tykkelse på kun 9,8 millimeter. Samtidig vejer den med sine 89 gram ikke ret meget.

Det er da også designet, der er i højsædet hos Z150. Godt nok har modellen både kamera, Mp3-afspiller, videokamera og bluetooth, men kameraet er kun i VGA kvalitet.

Til gengæld understøtter Z150 videotelefoni og hurtig datatransmission. Den har en indbygget hukommelse på 50 MB, synkroniserer med Outlook og har e-mailklient.

Modellen er udstyret med en TFT skærm på 1,9 tommer med en opløsning på 176 x 220 pixels og den har 262.000 farver.

”Den tynde hvide” kan købes i butikkerne i løbet af juli måned til lige omkring 3.000 kroner.

WEP-200

WEP-200 er navnet på et lille, fikst bluetooth-headset i hvidt, som blot er 3,9 centimeter langt og vejer 9,2 gram. Det passer perfekt til Z150 – både i farve og design.

Det lille nye headset udmærker sig ved at kunne tilpasses det individuelle øre, hvilket skyldes de medfølgende ørepropper i forskellige størrelser.

Headsettet kommer i en lille opbevaringsæske, som man tilkobler opladeren, der er den samme som til telefonen.

Headsettet med en rækkevidde på op til 10 meter ligger klar i butikkerne i indeværende måned til lige omkring 1.000 kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies