Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung: Stop salget af disse NVIDIA-produkter

Samsung: Stop salget af disse NVIDIA-produkter

Som en del af søgsmålet mellem Samsung og NVIDIA vil koreanerne have stoppet salget af en række produkter

NVIDIA har sagsøgt Samsung, og Samsung har sagsøgt NVIDIA. NVIDIA vil have sat en stopper for salget af en række Samsung produkter, og nu vil Samsung så gøre det samme mod NVIDIA - have stoppet salget af en række produkter i USA, der indeholder de omstridte processorer.

Det er Tegra SoC'erne, der er problemet for Samsung, ligesom det er GeForce GPU'erne. Får Samsung held med dette krav, så vil det sætte en stopper for salget af blandt andet Shield Tablet fra NVIDIA og også Nexus 6, der begge har en Tegra K1-processor.

Læs også: Ny patentkrig: Samsung risikerer amerikansk salgsforbud

Et af Samsungs klagepunkter er, at NVIDIA har kunstigt pumpet Tegra K1-chippens præstationer i såkaldte benchmarks, så den fremstod stærkere end Samsungs tilsvarende. Dette er dog noget Samsung også selv er blevet beskyldt for.

Om det rent faktisk munder ud i et salgsforbud er nok lettere tvivlsomt, men det giver Samsung et nyt kort på hånden i forhandlingerne om et muligt forlig.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Da Nizzel 24-11-2014 08:53:20

Tjaaaaa, den her sag lyder ca. lige så latterlig som dem som Apple føre mod andre. There's no good guys in this business.

2 3
Thomas Larsen 24-11-2014 11:55:56

Ikke helt lige så latterligt, der er heldigvis ingen trade dress patenter involveret :)

Til nyheden, så er det ikke Nexus 6 men Nexus 9 der er tale om, Nexus 6 bruger en Qualcomm Adreno GPU.

2 3

Om brug af cookies