Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Tab Active2 tablet tåler tæsk

Samsung Tab Active2 tablet tåler tæsk

Samsung nyeste tablet er skabt til at klare sprøjt, støv og slag uden besvær.

Foto: Samsung

Trænger du til en tablet som kan være med allevegne, og det inkluderer byggepladsen bunden af handskerummet eller stranden, er Samsung nye Tab Active2 tablet klar til de fleste udfordringer.

Her byder Samsung på en IP68 vand- og støvsikret tablet med et 8 tommers display samt et gummieret ydre der kan klare hverdagens og arbejdslivets knubs.

Tabletten er samtidig tænkt til brug i forskellige miljø- og vejrforhold, med blandt andet en handskemodus og en dedikeret S-pen som også er vandtæt. Sidstnævnte hjælper med at navigere i interfacet og apps selv hvis displayet skulle være vådt.

Opladningen og dataoverførsel kan foregå via kabel eller en dedikeret dock. Til professionelle opgaver med datasikkerhed i højsædet tilbyder Samsung sikkerhedsløsningen KNOX.

”Uanset om du arbejder med transport, logistik, detailhandel eller i en statslig virksomhed, er Tab Active2 et værktøj designet til at gøre de digitale arbejdsopgaver i forskellige miljøer lettere. Den stærke ydeevne i kombination med et resistent design og vores sikkerhedsplatform Samsung KNOX gør tabletten til en pålidelig arbejdspartner,” siger produktchef for tablets og wearables hos Samsung i Norden Ardelan Sohrevardi.

Se også:  Her er Cat’s nye S41 pansermobil

Middelmådige kræfter

Tab2 Active2 drives frem af komponenter som hører til mellemklassen. Indenbords finder du en 1,6 GHz octa-core processor med 3GB RAM.

Displayets opløsning på 1.280 x 800 pixels giver en PPI på 189, ikke særligt skarpt, men det gør op for den manglende skarphed med sin maksimale lysstyrke på 480 nits.

Tableten måler i alt 214,7 x 127,6 x 9,9 mm og vejer 419 gram. Kameraet bagpå har 8 megapixels, mens frontkameraet råder over 5 megapixels.

Samsung Galaxy Tab Active2 er tilgængelig fra i dag til en vejledende pris på 4.199 kroner.

Læs også:  Samsung Galaxy Xcover 4 - skabt til det seje liv [TEST]

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies